Menu
in

Viterbo, l-a bătut cu sălbăticie pe angajator pentru că nu l-a plătit, român condamnat la închisoare

L-a bătut pe angajator, pentru că acesta nu l-a plătit pentru munca prestată. Victima, un pensionar din Barbarano Romano (provincia Viterbo) a ajuns la spital, cu un prognostic de 40 de zile, din cauza rănilor suferite ca urmare a bătăii.

Autorul agresiunii, un muncitor român, A.H., care nu și-a primit banii conveniți pentru lucrările de construcție a rampei unui garaj. Valoarea datoriei: 7.500 de euro. Românul, sătul să fie dus cu vorba, a decis să rezolve problema cu forța.

Era 29 noiembrie 2017 când muncitorul și cel care îl tocmise pentru lucrare s-au întâlnit în localitate, mijlocul nopții. Tânărul român a decis să-i reamintească italianului de datorie, dar acesta nu s-a arătat deloc dispus să o achite.

„Lucrarea a fost făcută grosolan. Rezultatul este dezamăgitor, și nu voi plăti“, a spus pensionarul, care, după o mică altercație inițială, a fost atacat de român și lăsat la pământ.

A fost dus de două ori la urgențe: o dată pentru a trata traumatismul cranian, a doua oară pentru constatarea permanentei stări de anxietate care rezultă din agresiune și o durere de cap persistentă datorată loviturilor la cap. Un total de peste 40 de zile de prognoză și aproximativ cinci luni pentru a reveni la normal.

Românul a fost condamnat de Tribunalul din Viterbo, în 7 februarie, la 6 luni de închisoare, pentru vătămare corporală agravată și la despăgubiri, care urmează să fie stabilite în instanța civilă.

Procurorul ceruse 1 an și 4 luni închisoare.

Torino, român împușcat cu trei gloanțe în cap, de proprietarul casei în care locuia

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]
Exit mobile version