Menu
in

Cadouri de poveste personalizate: un business de succes al unei tinere moldovence din Italia

Cadouri de poveste personalizate. Bellacy este ocupația unei tinere din Moldova,care creează cadouri personalizate la nivel de artă. Tânăra din spatele acestei afaceri este Olga Butnaru, o moldoveancă născută in Siberia, care și-a transformat pasiunea pentru flori, într-o afacere de succes în Italia. Acest  business nu-i aduce doar satisfacție, dar și un venit sigur lunar.

Totul a început în 2017, cu  ocazia pregătirilor de nuntă, din dorința de a crea ceva deosebit si unicat. Așa a luat naștere prima creație , doua inimi formate din cinci mii de flori din șervetele de masă, care transmiteau toată afecțiunea pe care urma să o împărtășească în acea zi. Un proiect emoționant  și foarte apreciat de invitații de nuntă.

Cadouri de poveste personalizate – Lucruri  create din suflet

Italia i-a oferit o imaginație amplă, a proiectului pe care visa să-l realizeze. Un atelier în care să creeze servicii personalizate din flori .Un proiect în care emoțiile și pasiunea , luau o formă bine precisă.  

 ”La început m-am lansat propunând flori de decor pentru ocazii deosebite. Făceam numere, buchete sau  personaje animate din flori din șervețele ,hârtie creponată, sau coli spuma Foamiran. Având un succes enorm, m-a stimulat sa port această pasiune către o afacere propriu zisă. Mi-am dorit sa transmit dincolo de vânzare, un cadou realizat din inimă . Florile pentru mine reprezintă viată, dăruire, speranță. Prin designul accesoriilor mele, îmi doresc să subliniez ideea de fericire si simplitate a lucrurilor mici, care iți pot face ziua minunată , specială . Reacțiile clienților, sunt cele mai frumoase forme de mulțumire pentru mine.

Un model de afacere pe timp de criză

Pasiunea și priceperea fac cea mai bună echipă pentru Olga. Plăcerea de a crea ceva frumos si de a persevera in domeniul hand made a reușit  cu fericire sa își transforme hobby-ul, într-o afacere care pe timp de criză te poți reinventa pentru un venit in plus.

Produsele ei sunt unice, iar florile predomină în fiecare cadou personalizat. Pe pagina  ei de Facebook, bellacy, îi puteți admira, o gamă variată de produse, de la buchete de flori, până la aranjamente personalizate. Cea mai mare floare construită din hârtie creponată a avut un diametru de 60 cm.

Momentele frumoase din viată noastră trebuie prețuite zilnic

Ceașca de cafea suspendată a fost proiectul cel mai stimulant pentru Olga, care i-a adus un succes enorm pe TiK TOK, Instagram si Facebook, luând naștere astfel, oportunități de colaborare in acest domeniu.

Cea mai mare emoție a trăit-o într-un interviu pe care i l-au acordat celor de la RAI 24 News ,în care trebuia sa povestească despre creațiile ei foarte remarcate pe rețelele de socializare  ”Fiecare moment al zilei ,ne poate oferi o lecție de viată prin care ii putem mulțumi lui Dumnezeu de existență . Mi-am pierdut tatăl acum câțiva ani, iar dorul de el mi-a dat răbdarea de a pune suflet in tot ce fac. Această afacere mi-a dat oportunitatea de a cunoaște foarte mulți oameni. Aceste cadouri sunt realizate si personalizate din poveștile fiecărui client. Ele reprezintă un moment de neuitat din viată lor.

Această ceașcă suspendată din boabe de cafea este o creație foarte cerută atât de persoane simple, cât și de proprietarii de baruri. Folosesc aproape un kilogram de boabe de cafea, iar proiectul in sine îmi poate lua chiar si 4 ore de munca. E multă satisfacție atunci când văd apreciere pe chipul celor care îmi cumpără creațiile. Această ceașcă suspendată pentru mine reprezintă mai mult mulțumirea de sine si pofta de viată ,pe care as dori sa o transmit celor care privesc sau cumpără această creație.”

Comunicarea și priceperea fac cea mai bună echipă

Ca totul să se lege în această afacere, e nevoie de multă comunicare. Fiecare client este unic, iar Olga trebuie să îl cunoască foarte bine atunci când îi cere să i se personalizeze ceva din flori. Creația pornește în funcție de personalitate, hobby, locul de muncă sau chiar culorile preferate destinatarului cadoului.

Cea mai mare provocare a ei a fost să realizeze aranjamente florale pentru un atelier de rochii de mireasă din San Bonifacio, Verona. Lucrările ei fiind expuse și astăzi în vitrina atelierului. Plecând de la conceptul de atelier floral, astăzi tânără mămică realizează aranjamente și pentru evenimente private, iar pentru cei dornici să învețe această tehnica, organizează workshop-uri online.

Pentru cei care doresc cadouri unice personalizate  și realizate de Olga, pot îndrăzni să o contacteze pe pagina ei de Facebook  „Olga Olga” , iar pe Instagram și Tik Tok, bellacy.

un articol de Emma Condurat

Mai citiți de același autor:
– De la profesoară de italiană în România, la o afacere de succes în Italia. O poveste despre ambiție, curaj și determinare
– Pasiunea Danielei, îngrijitoare în Italia: “O pasiune îți poate ține mintea ocupată, iar viața de badantă nu este ușoară”
– Talentul extraordinar al unei românce din Italia: a pictat capela bizantină din Ostiglia, care datează din anii 1400

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]
Exit mobile version