in

Coșmarul virusului la Avellino, o româncă s-a dus să nască la spital și a descoperit că este infectată

Coșmarul virusului se întoarce la Avellino, scrie La Repubblica. O femeie română, în vârstă de 32 de ani, care locuia în Moșchiano, în provincia Avellino, a fost diagnosticată cu coronavirus. Clădirea în care locuiește a fost izolată.

Ea a aflat că a fost pozitivă la Covid 19, când a fost internată pentru naștere. Este o femeie română de 32 de ani care locuiește în Moschiano. Soțul ei, un frate și alți trei conaționali locuiesc cu ea în Irpinia. Femeia, care s-a dovedit asimptomatică, este acum internată în secția de specialitate anti-Covid-19 a Spitalului Universitar „Federico II” din Napoli.

Nu au existat probleme pentru copil, nașterea a avut loc în mod regulat. Alarma s-a dat când tânăra a ajuns la camera de urgență a spitalului Nola. Asistenții medicali, ca de obicei pentru măsurile anticovidiene, înainte de a da drumul la spitalizare, au supus-o la tamponul faringian care a dat un rezultat pozitiv. De aici și spitalizarea urgentă la Napoli, în timp ce primarul din Moschiano, Rosario Addeo a inițiat toate investigațiile pentru a reconstrui toate contactele femeii.

S-a decis deja izolarea clădirii în care locuiește femeia, carantina pentru cinci familii pentru un număr de douăzeci de persoane în colaborare cu ASL din Avellino.

Românii nu mai pot fi ținuți în carantină și izolare, pacienții pleacă în masă din spitale

legea porcului

Legea porcului, UE reuşeşte să îi supere pe ţăranii români: «Stau să mă schimb de cinci ori pe zi, ca să-i pun porcului o găleată de apă?»