in

Drama unei badante, înșelată de propria fiică: În timp ce muncea în Italia, a rămas fără casa din România – VIDEO

După o viață plină de sacrificii, dedicată muncii, o badantă a fost înșelată de propria fiică. Doamna Viorica, o femeie în vârstă de 66 de ani, și-a dedicat o mare parte din viață muncii și susținerii familiei sale din România. După decesul soțului său în anul 2001, a decis să-și încerce norocul în Italia, lucrând din greu ca badantă timp de 21 de ani. Acest efort neîntrerupt era destinat pentru binele celor două fiice ale sale, care erau la acea vreme la facultate în țara natală.

Brescia, româncă în vârstă de 74 de ani găsită moartă în casă, după trei săptămâni de la deces

A fost înșelată de propria fiică

Cu toate acestea, viața doamnei Viorica a fost dată peste cap într-un mod dureros și nedrept. În timp ce se afla în Italia, a primit o propunere de a vinde apartamentul său din Brașov către un investitor imobiliar. Fără să-și dea seama de consecințele ulterioare, a încredințat fiicei sale mai mici puterea de a vinde apartamentul în numele ei, cu încrederea că banii vor fi virați în contul său. Însă realitatea crudă a lovit-o când s-a întors în România.

După ce fiica sa a vândut apartamentul, a cumpărat o casă în Stupini, lângă Brașov, dar locuința a fost trecută pe numele ei, nu pe al mamei sale. Într-un moment de devastare și dezolare, Viorica a descoperit că a pierdut tot ce a agonisit de-a lungul întregii sale vieți. Promisiunile fiicei sale că va primi partea care îi revenea au fost doar iluzii, iar încercările de a clarifica situația au fost întâmpinate cu refuz și lipsă de recunoaștere.

Pensionarul italian rămâne singur după moartea soției, o româncă îl înșală de 200 de mii de euro

„Mi-a zis că a cumpărat o locuință, să stau liniștită. Venea des în Italia la mine, după bani. Eu am aflat târziu că în România nu mai aveam absolut nimic, că fata a cumpărat altă casă pe numele ei și nu al meu. În 2013 am aflat. Atunci mi-a promis că o să-mi dea partea mea”, a spus Viorica în emisiunea Acces Direct de la Antena Stars.

Durerea unei mame abandonate și trădate

Fără un acoperiș deasupra capului și fără susținerea celor dragi, doamna Viorica a fost aruncată într-o întunecată disperare. Întâlnirea cu nepoata sa de 7 ani, care i-a spus că nu are dreptul la nimic și că poate pleca de unde a venit, a fost lovitura de grație pentru inima ei zdrobită. ”Mi-a zis: ”Buni, tu n-ai dreptul la nimic de aici, poți să pleci de unde ai venit. Probabil a auzit copilul discuțiile care erau în casă”, a ăovestit românca, potrivit cancan.ro.

Cu lacrimi în ochi și sufletul sfâșiat de durere, Viorica își plânge soarta nedreaptă și recunoaște cu amărăciune că fiicele sale s-au folosit de ea cât au avut nevoie, iar acum a fost lăsată să sufere singură.

Badanta escroacă Anca Egorov ar fi implicată și în alt caz de înșelăciune în Italia

Speranța unei mame abandonate

Cu toate acestea, doamna Viorica nu își pierde speranța completă. În ciuda tuturor piedicilor și durerilor, își dorește să facă dreptate cu ajutorul legii. Prin ochii înlăcrimați și cu inima frântă, ea își exprimă dorința arzătoare de a-și recăpăta demnitatea și de a-și face dreptate. În prezent, trăiește în Italia, unde este găzduită de o familie de români, simțindu-se singură și trădată, dar cu o speranță neînfrântă în inima ei.

Viața doamnei Viorica este o poveste cutremurătoare a muncii și sacrificiului, dar și a trădării și nedreptății. Într-o lume în care ar trebui să poți avea încredere în cei mai apropiați, ea a fost abandonată și trădată de propriile fiice. ”Am fost aproape de fetele mele doar cât timp au avut nevoie de mine, de banii mei, voiau mereu bani de la mine, atât”

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 2 In medie: 5]

Chiar și mașinile staționare vor trebui acoperite de asigurare: obligația intră în vigoare în Italia

Valentin Făgărăşian, deputat PNL de diaspora: manipulări grosolane la care recurg liderii populişti ai AUR când merg în străinătate