in

Valentin Făgărăşian, deputat PNL de diaspora: manipulări grosolane la care recurg liderii populişti ai AUR când merg în străinătate

Deputatul PNL de diaspora Valentin Făgărăşian consideră că, în anul electoral 2024, statul român trebuie să se implice mai activ în asigurarea unei informări corecte şi oficiale a milioanelor de români care trăiesc astăzi în străinătate, pentru că percepţiile negative asupra ţării nostre provin în principal din informaţii false distribuite pe reţelele de socializare şi din manipulările grosolane ale realităţii la care recurg liderii populişti ai AUR când merg în străinătate.
>>> Citiți și: Românii din diaspora au două zile la alegerile europarlamentare. Deputatul Făgărășian: ”Nu înțeleg opoziția foarte agresivă a USR și AUR”

Valentin Făgărăşian, deputat PNL de diaspora: manipulări grosolane la care recurg liderii populişti ai AUR când merg în străinătate

Iată comunicatul integral:

”Am trăit şi am muncit aproape trei decenii în străinătate şi sunt îndreptăţit să spun că România s-a dezvoltat şi schimbat substanţial în bine.De aceea m-am întors acasă, în ţara mea. Cel puţin în ultimii ani, de când PNL se află la guvernare, ţara noastră a recuperat cu o viteză ameţitoare decalaje de dezvoltare faţă de state puternice din UE, depăşind majoritatea statelor din regiune.

Astăzi, în România, se construiesc autostrăzi, se fac investiţii majore în şcoli, spitale, în dezvoltarea mediului rural, în sectorul energetic şi se adoptă tot mai multe măsuri pentru sprijinirea fermierilor români. Se face ceea ce nu s-a făcut în trei decenii. Este şi motivul pentru care România a devenit magnet pentru investiţiile străine, iar companii precum Dacia domină piaţa europeană. Sistemul de pensii a fost reformat, punctul de pensie a crescut numai sub guvernele PNL cu 62% iar salariile au avut o dinamică fără precedent. Aşa arată România astăzi, chiar dacă ştim cu toţii că mai sunt extrem de multe lucruri de făcut şi că PNL este garantul că reformele vor continua.
>>> Citiți și: Deputatul PNL de diaspora Valentin Făgărăşian, atac dur la AUR: ”Au devenit promotorii violenţei și manipulării”

Nici românii din diaspora nu au fost uitaţi, PNL având zeci de proiecte pentru îmbunătăţirea serviciilor pentru cei plecaţi din ţară şi familiile lor rămase acasă, precum şi pentru cei care vor să se întoarcă.Este imperativ necesar ca în acest an în care românii vor alege pentru viitorul României, să fie bine informaţi asupra realităţilor din România!

Mă bucură faptul că voi participa săptămâna viitoare la Forumul economic româno-italian, la care vor participa peste 100 de firme mari, unde voi promova mediul economic din România şi voi încerca să schimb percepţiile asupra ţării noastre, atât în rândul investitorilor, cât şi în rândul comunităţilor de români cu care am programate întâlniri.”

Comunicat,
deputat Valentin Ilie Făgărăşian (Grupul parlamentar al PNL)

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 1 In medie: 1]

Drama unei badante, înșelată de propria fiică: În timp ce muncea în Italia, a rămas fără casa din România – VIDEO

A ieșit să se plimbe în pădure, ucis de trei Rottweiler. Ce riscă proprietarul câinilor