in

Erou la Lecce. Un român a salvat doi polițiști, felicitat de Chestor: «Merită un loc de muncă»

A intervenit în apărarea a doi ofițeri de poliție feroviară, împiedicând rănirea unuia dintre aceștia de o piatră aruncată de un imigrant nigerian care nu a vrut să se supună unui control. A fost el rănit la cap, în locul polițistului. Pentru acest gest de curaj și altruism, care s-a petrecut luni, 22 octombrie, în apropiere de gara din Lecce, Viorel Fănel Drăgan, cetățean român de 30 de ani, s-a ales cu câteva copci la cap.

Dar gestul nu a trecut neobservată. În 24 octombrie, Chestorul din Lecce, Leopoldo Laricchia, l-a invitat la Chestură pentru a-i mulțumi personal pentru curajul si altruismul demonstrat și a făcut apel la cetățenii din Salento pentru a-i oferi un loc de muncă și cazare. Tânărul nigerian, 24 de ani, care a atacat agenții, când aceștia i-au cerut documentele, a fost arestat sub acuzația de ultraj și amenințări la adresa unui oficial public.

Eroul de la Tiberina: ”Așa am salvat-o pe fată, m-am simțit ca un Dumnezeu” – VIDEO

Cinste lui! Român erou la Roma: și-a riscat viața blocând un hoț periculos – VIDEO

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

Venitul de cetățenie, senatorul Gasparri îngrijorat: «Vom avea sute de mii de români care vor avea acces facil la acest beneficiu»

Tragediile vitezei. Mercedes răsturnat într-un canal, doi români morți la Ghedi (Brescia)