in

Fetiță de origine română, în finala „The Voice Kids”. „I-a făcut pe italieni să plângă” – VIDEO

Valentina Giamboi, o fetiță de origine română din Italia, a ajuns în finala „The Voice Kids”. Emisiunea va fi transmisă vineri, 22 decembrie, pe Rai Uno. Fetița a ales să interpreteze melodia „Hurt” a trupei americane Nine Inch Nails. O piesă din 1995, foarte dificilă, și reinterpretată de mulți mari artiști. Valentina Giamboi a făcut efectiv publicul să plângă de emoție și și-a câștigat locul meritat în finala „The Voice Kids” care va fi difuzată vineri, 22 Decembrie pe Raiuno. În fața interpretării ei, Loredana Bertè nu a avut îndoieli și a ales-o pe Valentina pentru a-și completa trio-ul magic, alături de Yari și Desiree.

Succes incredibil: Un român din Italia a câștigat marele premiu de 1 milion de dolari la „America’s Got Talent” – VIDEO

Împreună cu Yari și Desiree, Valentina va încerca să învingă echipele Gigi D’Alessio (Luigi, Angelica, Lucia), Clementino (Simone, Alexander, Rita) și Arisa (Emma, Amelia, Alice), scrie Torino Cronaca.
Semifinala de vinerea trecută a fost în topul audiențelor, cu 3.571.000 de telespectatori pentru o cotă de 23,64 la sută.

Dar cine este micuța Valentina care deja i-a făcut pe italieni să plângă în timpul Audițiilor nevăzute după ce și-a îmbrățișat din nou bunica?

 Un român a cucerit juriul la „Italia’s Got Talent” cu un monolog comic în limba italiană

Născută dintr-o mamă româncă și un tată italian, Valentina locuiește astăzi la Torino unde urmează clasa a V-a. Are un frate de trei luni și un altul de șapte ani. Are un talent natural pentru lumea divertismentului. De altfel, înainte de pandemie, a studiat dansul modern, disciplină pe care a fost nevoit să o abandoneze din cauza blocajului. În acele luni lungi de izolare s-a apropiat de cântat, care astăzi reprezintă singurul ei scop pentru ea.Valentina visează să devină o mare interpretă sau, dacă lucrurile nu merg bine, o profesoară. Da, copiii au întotdeauna un plan B. În realitate, pare imposibil ca planurile ei să meargă prost având în vedere talentul său și determinarea cu care, la vârsta de doar 10 ani, știe să țină scena, mai scrie Torino Cronaca.

În primul episod din The Voice Kids, difuzat vineri, 24 noiembrie, povestea emoționantă a micuței Valentina. Fetița nu și-a mai văzut bunica de cinci ani, dar Antonella Clerici a făcut o surpriză minunată, permițându-i să o îmbrățișeze din nou. În videoclipul de prezentare, cântăreața a spus: „Mă numesc Valentina Giamboi, am 10 ani și locuiesc în Torino. M-am născut în România.”

Tatăl a explicat că pasiunea fiicei sale pentru muzică s-a născut în timpul pandemiei. Micuța a studiat dansul, dar din cauza pandemiei nu a putut să participe la lecții. La un moment dat, a simțit dorința de a cânta din ce în ce mai puternic. Concurentul Voice Kids a mărturisit: „Pentru mine, cântatul este totul. Mă trage într-o lume în care sunt doar eu.”, scrie fanpage.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 1 In medie: 5]
Revoluţie a serviciilor consulare

”Revoluţie a serviciilor consulare”, bani de la buget pentru ca românii să aibă acces la servicii rapide şi de calitate

adolescent român de 16 ani găsit spânzurat

Tragedie la Castel Sant’Elia, adolescent român de 16 ani găsit spânzurat, fusese dat dispărut de două zile