in

Fotbalul din Sardinia, în doliu. Jucătorul Grig Popescu de la ASD Arzachena 2015 a murit, s-a dus în vizită în România și a fost victima unui atac

Lumea fotbalului din Sardinia este în doliu, după moartea unui jucător român care juca la echipa A.S.D Arzachena 2015.

Grigore Popescu, Grig sau Gregorio pentru prieteni, 41 de ani, rezident la Palau, a plecat în vizită în România și a fost victima unui atac. A rămas în comă câteva zile, după care ieri dimineață, 28 decembrie, a murit. Lasă în urmă soția și o fiică.

A plecat în România pentru a-și petrece vacanța alături de rudele sale, dar acolo jucătorul a fost victima unui atac în circumstanțe încă de lămurit, în zona Craiovei.

Înainte de Crăciun, Grig a fost implicat într-o altercaţie şi a fost bătut de un craiovean de 31 de ani. Incidentul s-a petrecut în noaptea de 21 spre 22 decembrie, pe strada Doljului din Craiova.

Grig s-a lovit violent cu capul pe trotuar, a intrat în comă și nu și-a mai revenit. Autoritățile române au deschis o anchetă pentru omor.

Anunțul oficial al A.S.D. Arzachena 2015, echipa la care Popescu a fost pivot în campionatul F.I.G.C. din Serie C2 la Fotbal 5 la 5: „Nu există cuvinte care să spună ceea ce simțim acum. Astăzi vom juca Cupa Italiei, am decis să o facem pentru tine! Drum bun, pentru totdeauna unul dintre noi, Grig Popescu!”.

„Partenerul nostru de trei ani, o persoană foarte veselă – a declarat președintele echipei Gabriele Longu pentru Gallura Oggi-, întotdeauna un punct de referință pentru însoțitorii săi. Cu modul său de a se comporta, a adus seninătate tuturor. A fost o lovitură grea pentru noi. Astăzi avem Cupa Italiei la Lanusei și împreună am decis să jucăm pentru el, dar vă puteți imagina starea noastră de spirit ”.

Un număr mare de prieteni, rude, coechipieri și adversari i-au dedicat mesaje de afecțiune în timpul Crăciunului, în speranța unei minuni și apoi de condoleanțe în această dimineață, după ce s-a răspândit vestea dispariției sale. Iată câteva mesaje:

„O persoană bună, extraordinară, amabilă cu toată lumea, devotată familiei, care își iubea soția și fetița într-un mod copleșitor. Un muncitor neobosit, nu s-a gândit doar la sine, ci și-a împărtășit munca cu conaționalii săi care aveau dificultăți. Locuia în Palau și era iubit de toată lumea. Te-au luat într-un mod în care nu meritai, sper doar ca justiția să acționeze rapid !!! Salut prietenul meu, vei trăi mereu în inimile noastre „

„Așa vreau să-ți amintesc de tine prietenul meu … cu acel zâmbet care te-a însoțit mereu și care te-a făcut fericit chiar și în cele mai întunecate zile! „,

„Ce ți-au făcut prietenul meu, ce ți-au făcut … Nu meritai! Fie ca pământul să fie ușor pentru tine, că timpul poate ușura durerea soției și a copilului tău frumos și a tuturor oamenilor care te iubesc.”

Înscrie-te pe pagina noastră de Facebook: GAZETA ROMÂNEASCĂ

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

Bărbat mort în noaptea de Crăciun, păzit de poliţişti. Legiștii nu au ridicat trupul pentru că erau în afara programului

Român de 43 de ani, găsit mort la Livorno, într-o hală abandonată: anchetă pentru omucidere