in

Gimnastă română valoroasă, aplaudată de echipa sa din Forli. «A demonstrat seriozitate, profesionalism și un mare talent»

Echipa de gimnastică ritmică din Forli, Gymnica 96 se pregătește de competițiile din Serie A: din echipă face parte și o vedetă a gimnasticii românești, Denisa Mailat.

A rămas doar o săptămână până la începutul celui mai așteptat și cel mai important Campionat pentru întreaga mișcare de gimnastică ritmică italiană: Serie A. Douăsprezece cluburi din fiecare serie din toată Italia sunt gata să concureze în patru etape care vor trece de la Fabriano la Eboli, de la Milano la Torino. Cinci demonstrații de prezentat cu panglică, cerc, minge, cluburi și frânghie pentru diferitele echipe atât din A1 cât și din A2, unde joacă echipa Gymnica 96 din Forli.

Gimnastele din echipă care vor participa anul acesta sunt faimoase deja, experte și motivate, înzestrate cu abilități tehnice deosebite, așa cum sunt Giulia Capacci, Lucia Bellavista și Matilde Fantini, apoi noi talente cum sunt Giulia Torriani, Emma Pantini, sau surorile gemene Martina și Sofia Minotti.

Lista este completată de tânăra vedetă a României, care a câștigat anul trecut o medalie de bronz la Cupa Mondială de la Cluj: Denisa Mailat, născută în 2003.

Președintele echipei, Matteo Bartolini, a declarat, pentru Forli Today: „Gimnasta bucureșteană a concurat deja în trecut cu echipa noastră, demonstrând seriozitate, profesionalism și un mare talent, dar o peritonită urâtă și periculoasă a blocat-o chiar la începutul campionatului din 2018, lăsându-ne fără contribuția sa importantă, cu câteva puncte mai puțin și un gust neplăcut pentru calificarea pentru seria A1 ratată. Acum suntem pregătiți să compensăm acest lucru „.

Înscrie-te pe pagina noastră de Facebook: GAZETA ROMÂNEASCĂ

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

Atentat în Sicilia, mașina unui român a fost incendiată noaptea la Canicattì

Declarație revoltătoare a președintelui Ucrainei: În 1919, Bucovina de Nord a fost ocupată de români