Menu
in

Grande Fratello VIP, o balerină română acuză: „Antonio Zequila m-a molestat. Am reușit să fug»

Andrada Marina, o tânără balerină română care s-a afirmat în Italia în domeniul dansului din buric, a povestit pentru revista „Nuovo” cum a fost molestată de o celebritate de la Big Brother VIP (Grande Fratello VIP), Antonio Zequila.

„M-a ademenit în camera lui să vorbesc despre muncă, apoi m-a sărutat. M-am blocat și el a încercat din nou. Din fericire am reușit să evadez. „

Declarațiile Andradei Marina, o tânără dansatoare română, sunt foarte dure, întrucât retrăiește, în săptămânalul Nuovo, experiența trăită în 2015 cu Antonio Zequila, actor și fotomodel, acum concurent al reality-show-ului Big Brother VIP.

Atacul s-a întâmplat la competiția Miss Made In Italy:

„Într-o seară am interpretat un număr de dans din buric, marea mea pasiune și m-a observat – a început să-i explice Andrada -. Așa că m-a invitat în camera sa de hotel: mi-a spus că am talent și că vrea să-mi vorbească despre muncă”.

Pentru a face propunerea mai tentantă, Antonio Zequila s-ar fi lăudat față de fată cu relații în lumea divertismentului. „Când am intrat în camera ei mi-a spus că o cunoaște foarte bine pe Mara Venier – a spus Andrada -. Și a spus că, dacă aș vrea, mă va lăsa să particip la Tu si que vales (unde Venier era judecător popular). Apoi a început să mă felicite până când, între un cuvânt și altul, m-a sărutat ”.

Și în acel moment, dansatoarea spune că s-a simțit cu adevărat în pericol. „Gestul m-a tulburat, m-am simțit molestată. A încercat să mă calmeze: m-a făcut să stau pe pat, a spus că nu se va întâmpla nimic și, în schimb, a încercat să mă sărute a doua oară – Andrada a continuat să povestească -.

În acel moment m-am ridicat în picioare și i-am răspuns: „Îmi pare rău, dar nu sunt genul acela de fată”. Am fugit din cameră, fără să aștept reacția lui ”.

«Am reușit să fug din cameră. Am vorbit cu alte concurente care mi-au descris experiențe similare. De ce am așteptat să vorbesc? Pentru că toată lumea din acest mediu îți spune să taci, dar acum am văzut ce se întâmplă în „casa” Big Brother. Cum este posibil acest lucru? „.

Potrivit paginii sale personale, Andrada Marina, expertă în dansul din buric, a ajuns în Italia la 8 ani, din Germania, și s-a stabilit imediat la Torino. S-a născut într-un sat mic din România, în Horezu, tatăl ei fiind german, iar mama româncă.

De la o vârstă fragedă a studiat dansul clasic și apoi a abordat dansurile orientale în perioada adolescenței.
Pasionată de modă, a participat la câteva concursuri de frumusețe.
În timpul acestora, i s-a cerut adesea să efectueze dansul din buric.

Titluri câștigate:
• Miss Bella of Europe – Ediția a VIII-a – primul loc
• Miss Made in Italy 2015 – locul I
• Dans la ziua de naștere a lui Fabrizio Corona în 2016
• Sedinte foto
• Spectacol de dans în filmul Ambrei Angiolini „La Verità, Vi spiego sull’amore”
• Interviu de 2 pagini în revista „DiTutto” pentru Belly Dance

Înscrie-te pe pagina noastră de Facebook: GAZETA ROMÂNEASCĂ

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]
Exit mobile version