Menu
in

Mădălina Ghenea, apariție senzațională la Venezia: „Arată ca o sirenă, cu o rochie princiară”

Mădălina Ghenea, apariție de senzație la festivalul de film de la Venezia. Revista de gossip Rumors.it scrie că românca „arată ca o sirenă”.

Pe covorul roșu poartă o rochie roșie frumoasă, lungă și cu un decolteu uluitor. Rochia princiară este semi-opacă, iar paietele descriu formele ascunse, într-un joc de văzut și nevăzut.

Corsetul strâns se termină cu un decolteu generos, înfășurat într-un joc încrucișat care începe de la umeri – fără a fi deloc vulgar.

Rochia coboară și înfășoară perfect liniile sinuoase ale modelului. Din talie, fusta peste coboară într-o trenă princiară semnificativă. În partea din față, se deschide într-o fantă amețitoare care arată piciorul gol foarte lung al modelului: de la coapsă până la picior. Pantoful cu toc – în ciuda rochiei elaborate – este în schimb foarte simplu. O sanda roșie, combinată cu culorile rochiei, cu dantelă și toc stiletto.

Pentru a înfrumuseța ținuta, un set foarte arătos, care încorporează culorile ținutei. Modelul defilează ușor în lumina reflectoarelor, nu este prima dată când merge pe covorul roșu și îi captivează pe cei prezenți cu aspectul ei uimitor.

Modelul și actrița și-a exprimat dorința: „Aș vrea să mă întorc la actorie pentru Sorrentino”. În 2015 Mădălina Ghenea a fost în distribuția filmului „Youth – La giovinezza”, filmul regizat de Paolo Sorrentino cu Harvey Keitel și Michael Caine în rolurile principale. În filmul premiat cu Oscar, Mădălina Ghenea a jucat-o pe frumoasa Miss Univers, mai scrie rumors.it.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]
Exit mobile version