Menu
in

Mădălina Ghenea, la 31 de ani, apariție de vis pe plajă în Sardinia

Mădălina Ghenea, considerată cea mai frumoasă româncă din Italia, petrece o mică vacanță în Sardinia. La 31 de ani, românca arată extraordinar.

Mădălina Ghenea face furori, scrie okmagazine.ro.

Românca de 31 de ani s-a stabilit de o bună perioadă în Italia, destul de rar revine în România. Are o carieră acolo, este cunoscută de mulţi designeri, este imaginea unui brand important de bijuterii, toţi italienii o ştiu.

Fotomodelul se bucură acum de o scurtă vacanţă în Sardinia. Acela e locul unde a impresionat, toţi cei prezenţi au întors capul după ea. A ajuns la plajă îmbrăcată într-o rochie de vară, dar când s-a dezbrăcat…

Mădălina Ghenea a apărut într-un costum de baie simplu, din două piese, dar a atras toate privirile, şi ale bărbaţilor, dar şi ale femeilor.

La 31 de ani, superba românca are o siluetă de invidiat, forme perfecte pe care e mândră să le arate şi la plajă, dar şi în şedinţele foto pentru revistele internaţionale. Un bust generos, abdomen tonifiat, picioare lungi şi tonifiate, e precum o zeiţă.

Şi-a revenit complet după naşterea de acum trei ani, are o siluetă perfectă, mai scrie okmagazine.ro!

Mădălina Ghenea a născut o fetiţă pe 4 aprilie 2017. Vedeta îşi dorea să nască natural, dar după un travaliu chinuitor medicii au sfătuit-o să recurgă la operaţia de cezariană.

„Trăiesc o minune! A fost un travaliu foarte dificil, a durat ore întregi, dar nu s-a putut altfel. Este o fetiţă foarte cuminte. Eu am plâns cum nu am făcut-o niciodată în viaţa mea“, a declarat Mădălina.

Sarcina nu a fost una uşoară, astfel că proaspăta mămică a trăit emoţii intense pe parcursul celor opt luni. „În sfârşit mi se îndeplineşte cea mai mare dorinţă, am găsit liniştea pe care cu toţii o căutăm. E minunat să găseşti cel mai cald cămin în partenerul tău, oriunde ai fi. Este visul meu să-i arăt lumea“, declara în urmă cu ani de zile fotomodelul pentru elle.ro.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]
Exit mobile version