in

Maria Morelli, cântăreață italo-română, un nou single în Italia, difuzare optimă pe posturile locale și internet VIDEO

Feel The Fun este noul single publicat în Italia de Maria Morelli, cântăreață italo-română de 24 de ani, licențiată în Drept, care a debutat discografic în 2014 cu albumul ”The Way I Feel”, devenit în Italia un best-seller ajungând pe primele locuri ale topurilor naționale, anunță un comunicat al artistei.

Cu acest single, care precede noul album, Maria debutează și ca autoare (a scris textul și muzica) și are o echipă de producție complet reînnoită și coordonată de Valter Sacripanti (care a colaborat cu Nek, Loredana Bertè, Maurizio Fabrizio, Simone Cristicchi printre alții).

O piesă electro-dance care țintește în mod hotărât spre difuzarea radiofonică, cu tente rafinate în stilul anilor ‘70, mai ales la utilizarea unor sunete.

Maria are un intens calendar promoțional în sprijinul noii ieșiri, pe timpul căruia se va împărți între Italia și România, unde acum este un personaj public cu numeroase apariții pe principalele canale naționale.

Marile iubiri muzicale din care se inspiră Maria sunt Amy Winehouse, Skin, Adele, dar și câteva colege italiene de-ale sale precum Emma și Giorgia, ale căror piese le interpretează în seratele sale. Un aspect care cu siguranță va fi subliniat în viitoarele ieșiri muzicale.

Maria Morelli care, în afară de italiană și română, vorbește corect alte trei limbi printre care engleza și spaniola, vede în Italia un banc de probă serios și solicitant din care să extragă datele necesare pentru construirea unui repertoriu cu adevărat în linie cu tendința internațională, fără a trăda prin aceasta ascendențele sale italiene, de care se simte profund legată.

Maria Morelli s-a născut la Brașov, în Transilvania, pe 19 ianuarie 1993 din tată italian și mamă română. Maria a obținut de curând licența la Facultatea de Drept a Universității Transilvania din Brașov.

La vârsta de 17 ani a început să ia lecții de canto la Brașov și apoi la București, participând aproape imediat la diverse concursuri naționale și internaționale, clasându-se mereu pe primele locuri.

După publicarea primului album anul trecut, a desfășurat o intensă activitate promoțională participând la numeroase spectacole de televiziune pe principalele rețele naționale. În același timp albumul său a intrat în clasament și single-lul ”Never Can Say Goodbye” a obținut o difuzare optimă pe posturile locale și internet.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

Soldații români căzuți pe teritoriul Italiei în perioada Primului Război Mondial, slujbă de cinstire și pomenire la Rovigo

Adio monedelor de 1 și 2 cenți. Detestate de consumatori și foarte scumpe pentru stat, Italia renunță la ele