in

Mădălina Ghenea îi seduce pe italieni

Mădălina Diana Ghenea, o româncă din Slatina, i-a cucerit pe italieni, după ce a apărut într-un spot publicitar pe principalele canale Tv din Peninsulă, alături de actorul Raoul Bova.

Mădălina este noua imagine a uneia din cele mai cunoscute companii telefonice. In spotul difuzat începând cu data de 15 noiembrie, îl vedem pe Raoul Bova stând la masă cu actriţa Teresa Mannino: “Aş avea nevoie de o femeie ca tine, simpatică, capabilă să rezolve problemele, generoasă”, îi spune Bova. In acel moment îşi face intrarea în scenă Mădălina Ghenea, vrăjindu-l pe Bova cu frumuseţea ei. La sfârşitul spotului, românca imprimă un sărut pe celularul protagonistului.

“Fata misterioasă” din publicitate i-a cucerit pe italieni, care au încercat să afle mai mult despre tânăra româncă. Mai mult, revista săptămânală “Panorama” i-a dedicat Mădălinei un articol, ilustrat cu fotografii ale tinerei, în care seamănă izbitor cu Sofia Loren, intitulat “Românca ce îi seduce pe italieni”. TGCOM a prezentat-o ca pe “noua zeiţă Venus” a micului ecran, în concurenţă cu o altă protagonistă a vieţii mondene din Peninsulă, argentiniana Belen Rodriguez.

Mădălina Ghenea s-a născut în 1988 la Slatina, iar 15 ani şi-a început cariera de manechin, ajungând chiar pe podiumurile de la Milano. In 2007 l-a cucerit şi pe Eros Ramazzoti, care a invitat-o să fie protagonista videoclipului “Il tempo tra di noi”.

M.C.

 

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

MAE invită diaspora la o dezbatere publică privind votul prin corespondenţă

Un român, prima victimă a focurilor de artificii