in

Moment magic pe un teren de fotbal din Trieste: doi tineri români s-au logodit într-un mod original

Doi tineri români s-au logodit în Italia, pe terenul de fotbal unde bărbatul se antrena. Maniera în care el a cerut-o pe iubita lui româncă în căsătorie a fost una originală.

O accidentare pe teren, ce părea foarte gravă, s-a transformat într-o inedită cerere în căsătorie. Protagoniști ai scenei romantice pe terenul de fotbal au fost doi tineri români, care au decis să își unească destinele.

O sperietură puternică și momente intense de tensiune în urma unei (așa-zise) accidentări au fost doar prilejul de a o aduce pe teren pe Andreea, iubita lui Ciprian Ciobanu, un tânăr fotbalist de origine română care activează la echipa Alabarda Calcio din Trieste.

Momentul magic pentru cei doi a avut loc marti, 10 septembrie 2019, când Andreea Boldiș, rezidentă în Trieste, a venit pe stadion să-și susțină iubitul, Ciprian Ciobanu, la antrenamentele echipei de fotbal Alabarda Calcio din localitate. După începerea antrenamentului, la un moment dat, Ciprian cade la pământ faultat de un coleg de echipă. Toți jucătorii se adună în jurul tânărului fotbalist român, care urlă puternic de durere, iar cineva cheamă o ambulanță, situația părând chiar gravă. Așa au și vrut să pară. Toată sceneta derulându-se astfel încât Andreea să fie adusă în mijlocul terenului. Întreaga scenă a fost filmată de pe margine, imaginile ajungând în presa italiană.

După ce s-a convins că situația este gravă pentru iubitul său, tânăra româncă intră pe teren îngrijorată și se apropie de Ciprian, care stătea în continuare la pământ. Dar cum a văzut-o pe aleasa inimii lui ce se apropie, lui Ciprian îi trece orice urmă de durere. El se pune apoi în genunchi  și cu un zâmbet larg de fericire scoate o cutiuță, care probabil i-a fost strecurată de complici atunci când s-au apropiat „impacientați“ de accidentarea lui.

Doi coechipieri îi aduc apoi geanta de antrenament de unde tânărul scoate un buchet de flori, apoi deschide cutiuța pe care o avea în mână și care ascundea inelul de logodnă. Cu florile într-o mână și inelul în cealaltă, Ciprian îi cere Andreei să-i fie soție, în timp ce frumoasa sa iubită rămâne câteva secunde fără respirație de emoții. 

Înscrie-te pe pagina noastră de Facebook: GAZETA ROMÂNEASCĂ

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

A căzut de la 13 metri de pe schelă, lucrător român de 52 de ani mort pe un șantier din Brescia

S-a pus piatra de temelie la un nou lăcaș de cult la Orbassano, lângă Torino, în prezența autorităților italiene și române