in

Monument al eroilor români din Primul Război Mondial, ridicat la Bolzano

Un monument al eroilor români din Primul Război Mondial a fost ridicat în localitatea italiană Bolzano din regiunea Trentino-Tirolul de Sud, a informat MapN.

Proiectul a fost realizat de Ministerul Apărării Naţionale, prin Oficiul Naţional pentru Cultul Eroilor, cu sprijinul Ministerului italian al Apărării, prin Comisariatul General pentru Omagierea Morţilor în Război, în baza prevederilor unui acord interguvernamental privind mormintele de război.

Ziua cu cei mai mulţi morţi pe timp de pace. „În spatele fiecărui număr este un OM”

Miercuri, la Cimitirul militar italian din localitatea Bolzano a avut loc recepţia lucrărilor de construire a monumentului comemorativ românesc. Au participat colonelul Gianpaolo Franchi din cadrul Comisariatului General pentru Omagierea Morţilor în Război şi o delegaţie a Ministerului Apărării Naţionale din România condusă de colonelul Iulian Barbu, ataşatul român al apărării la Roma.

„Mărturie a sacrificiului eroilor români care au decedat în timpul Primului Război Mondial şi îşi dorm somnul de veci pe teritoriul Republicii Italiene, opera comemorativă de război românească de la Bolzano oferă un cadru necesar desfăşurării ceremoniilor comemorative cu prilejul sărbătoririi unor evenimente cu semnificaţie istorică pentru statul român”, arată MApN.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 9 In medie: 4.9]
certificat vaccinare

Și cu banii luați și fără certificat de vaccinare. Cum sunt păcăliți românii care vor să cumpere documentul

deficit meseriasi

Românii continuă să plece în Occident, şantierele rămân goale. “Avem deficit de 100.000 de meseriași”