in

Nicoleta Sima, o româncă din Italia care vinde cu mare succes produsele firmei sale: ”Cel mai frumos ar fi să reușesc să realizez proiectul și în România”

Nicoleta Sima este o sătmăreancă care a demonstrat că prin muncă asiduă se poate reuși în Italia. Ea practic a deschis o firmă de sobe de teracotă, fără fum, sobe mici cu un design elegant, în Italia având un foarte mare succes. A câștigat și multe premii, recunoaștere pentru calitatea produselor firmei sale: Internațional Home Design.

Cum succesul vine de regulă și cu o obligație față de comunitatea din care provine, Nicoleta Sima ajută mult comunitatea românească din regiunea Marche-Italia.

”M-am născut la Satu Mare și am ajuns în Italia în 2004. Sunt o liberă profesionistă, în 2014 am început să lucrez la proiectul I LOVE Marche. Marche este regiunea unde eu m-am stabilit când am pornit din România. Firma pe care o dețin în prezent, HD International, este punerea în pratică a unei părți din proiectul I LOVE Marche. Firma a fost înființată în octombrie 2018, odată cu inaugurarea show room-ului de BIO cămine, o inovație cu care am participat la concursul național italian: Il Cambiamento , unde m-am clasat între primii”, spune Nicoleta Sima pentru PresaSM.

Nicoleta Sima spune că își iubește foarte mult țara natală, iar visul său este să realizeze mai multe punți de cooperare între România și Italia. De asemenea, speră să își poată aduce produsele și în România.

”Da, mi-ar plăcea să reușesc să fac legaturi intre orașe românești și italiene, să realizăm schimburi culturale și economice. Pentru mine cel mai frumos ar fi să reușesc să realizez proiectul și în România, țara mea”, a mai spus Nicoleta Sima.

Înscrie-te pe pagina noastră de Facebook: GAZETA ROMÂNEASCĂ

https://ziarulromanesc.es/drama-familiei-care-isi-plange-mama-de-cinci-luni-am-primit-o-intr-un-sac-si-nici-ramas-bun-nuam-apucat-sa-ne-luam/
Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

Macerata, haos creat de un român beat, a confundat un localnic cu un fost coleg: ”Spunea că au făcut armata împreună și că a omorât oameni”

Român traficant de migranți în Italia, condamnat la 3 ani de închisoare și 50.000 de euro amendă