in

O asociație din Roma a creat un mesaj din români și italieni, pe un aerodrom: GRAZIE, mesaj dedicat medicilor din prima linie

Duminică, 21 iunie, o asociație de români din Roma a organizat un eveniment special, la aerodromul sportiv Fly Roma: a fost creat, din români și italieni, mesajul „GRAZIE”, dedicat medicilor italieni și români din prima linie.

Participanții care au format mesajul au păstrat distanța socială între ei.

Lângă mesajul din oameni au fost întinse două drapele, ale Italiei și României.

”Am vrut să transmitem un mesaj de solidaritate medicilor din prima linie, din Italia și România, pentru eroismul de care au dat dovadă în lupta contra Covid-19. Dorim să transmitem medicilor români susșinerea noastră și pentru reformarea sistemului sanitar românesc, în care este nevoie de multe schimbări.

La eveniment au fost prezenți și reprezentanți ai Ambasadei României, Gheorghe MILOȘAN, ministru consilier, și Ionuț-Florin URS, agent consular.

Au fost circa 110 persoane, dintre care 75% români și 25% italieni. ”, a declarat Eugen Terteleac, președintele Asociației Românilor din Italia, organizatoarea evenimentului.

Iată câteva fotografii de la eveniment:

italian a cumpărat sat

Un italian a cumpărat un sat întreg în România. «Vreau să formez o comunitate aici. Oameni care s-au săturat de oraşe şi vor să trăiască în natură»

Declarație șoc a unui medic italian, specializat în boli infecţioase: ”Posibil ca virusul să fie eradicat înainte ca cercetătorii să găsească un vaccin”