in

Parlamentar de diaspora: «Acum se vede. Votul electronic e mai necesar ca niciodată.»

Senatorul de diaspora, Viorel Badea, a declarat, într-un interviu pentru „Adevărul“, că aglomeraţia de la secţiile de votare din străinătate arată că Parlamentul ar trebui să adopte cât mai repede o lege a votului electronic.

„Eu cred că alegerile de astăzi ne-au demonstrat, încă o dată, că proiectul de lege pentru votul electronic depus de PNL şi unde eu sunt unul dintre iniţiatori, e mai necesar ca niciodată. Odată ce ai posibilitatea de a vota electronic se pot îndepărta toate abuzurile şi toată această mascaradă logistică, pe care a organizat-o PSD cu sprijinul afacerilor externe.

Sunt cozi la zeci de secţii din străinătate. Toate aceste probleme nu fac decât să ne arunce în aer imaginea noastră ca stat în Europa şi să-i întoarcă pe cetăţeni împotriva autorităţilor. Mi se pare că e mai necesar ca niciodată ca Parlamentul României, în regim de urgenţă, să adopte pentru alegerea preşedintelui României votul electronic, aşa cum a propus PNL“, a decclarat senatorul liberal.

 

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

Biroul electoral primește telefoane nervoase din diaspora: «Ne-am confruntat cu un adevărat asalt verbal la toate telefoanele, limbajul fiind incalificabil»

Biroul Electoral Central A RESPINS cererea de prelungire a programului de votare în străinătate. La multe secții se strigă „Hoții, hoții!” VIDEO