in

Primarul din Pașcani, mândru de realizările unei românce din Italia: ”Cetăţean de onoare o facem sigur. Numai să vină acasă”

Tânăra născută la Paşcani a plecat în Italia, unde a ajuns model pentru cele mai cunoscute branduri din peninsulă, iar primarul comunei Cristeşti vrea să o facă cetăţean de onoare.

Andreea Sasu, o tânără de 30 de ani, din comuna Cristeşti, judeţul Iaşi, a fost descoperită în urmă cu 10 ani de către o agenţie de fotomodele din Milano şi a plecat, fără să stea pe gânduri, în Italia. Între timp, fata a avut o relaţie cu un cunoscut designer, Philip Plein, de care s-a despărţit, iar acum este iubita fotbalistului Riccardo Saponara, de la Fiorentina. 

Tânăra din Paşcani a cucerit Italia cu frumuseţea ei. Are în palmares mai multe titluri de Miss. A urcat pe podiumurile de prezentare din Paris, Dubai. Acum locuieşte în Milano, capitala modei din Italia şi este una dintre femeile pe a cărei corp sunt croite rochiile unor mari creatori de modă – Dolce&Gabbana, Philipp Plein si Roberto Cavalli. 

Comunitatea din care a plecat Andreea Sasu este mândră de realizările româncei, iar primarul comunei Cristeşti a spus că ar vrea chiar să o facă cetăţean de onoare.  „Eu o ştiu pe Andreea. Am fost profesor, iar ea a învăţat la şcoala la care eu am predat. A plecat de mult timp din comuna Cristeşti, dar pot să vă spun că este o femeie extrem de frumoasă. La noi în comună toate femeile sunt frumoase de fel. Cert este că Andreea a ajuns top model şi este cunoscută în toată lumea. Nu ne putem decât mândri cu ea. Eu abia am intrat primar, dar mă gândesc că acum, în toamnă, dacă vom avea voie să organizăm zilele comunei, să o facem pe Andreea Sasu cetăţean de onoare al comunei noastre. Încercăm să denumim strada pe care locuieşte cu numele ei, dar e complicat. Cetăţean de onoare o facem sigur. Numai să vină acasă”, a declarat Vlad Mihai Pintili, primarul comunei Cristeşti, pentru bzi.ro.  

După câţiva ani de aşteptare, în care a trebuit să câştige bani muncind ca ospătăriţă, Andreea Sasu a ajuns vedetă TV în Italia şi a fost nominalizată printre cele mai frumoase iubite de fotbalişti de către presa din peninsulă.  

De-a lungul anilor, ea a prezentat pentru branduri precum Dolce&Gabbana sau Roberto Cavalli. Într-un interviu acordat presei din Italia în urmă cu câţiva ani, românca născută la Paşcani a spus că îi este dor de casă, mai ales de mâncărurile făcute de mama sa. 

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

Român arestat la Milano, a furat o icoană din secolul al-XVI-lea, intenționa s-o vândă pe piața neagră

România la a XI-a ediție a FRANCOFILM – Festivalul Filmului Francofon din Roma