in

Proprietarul român al unui magazin din Bracciano oferă ouă și mâncare celor aflați în dificultate. ”Un semn de apropiere și sprijin față de comunitate”

Presa italiană a publicat în ultima perioadă articole despre inițiativele unor români de a ajuta persoanele aflate în dificultate, despre diferite donații sau despre aportul neprețuit pe care medicii și asistentele de naționalitate română, care trăiesc și profesează în Italia, și-l dau.

Ultimul caz, în care nu sunt publicate numele, se referă la o familie de români din localitatea Bracciano, o comună în Provincia Roma, Lazio, care au hotărât să ofere gratuit ouă și alimente persoanelor aflate în dificultate.

”Un gest de solidaritate și ajutor față de cei care au cel mai mult nevoie. Se întâmplă în Bracciano, unde proprietarul magazinului de alimente din via Cavour a decis să ofere gratuit ouă și mâncare persoanelor aflate în dificultate. Un semn de apropiere și sprijin față de comunitate și de cei care suferă acum de situația născută odată cu criza coronavirus”, scriu jurnaliștii de la terzobinario.it.

Înscrie-te pe pagina noastră de Facebook: GAZETA ROMÂNEASCĂ

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

Întors din Italia, băgat în carantină forțată la Bacău: „Ne-au tratat ca pe niște infractori! Eram ca arestații”

Aproape 1.000 de morți astăzi în Italia, pandemia pune în genunchi poporul italian. Și nu dă semne de oprire