in

Protest la Aosta: ”Românii ne-au însultat, italienii ne-au felicitat”

Mirela Neagu, 51 de ani, originară din Câmpulung Muscel, rezidentă în prezent la Aosta, ne-a scris despre protestul de duminică a câtorva români. Nemulțumită că prezența conaționalilor a fost redusă, Mirela Neagu a mai sesizat cu amărăciune un lucru: italienii care treceau prin zonă îi felicitau pentru inițiativă, în timp ce  au existat români care îi insultau.

Iată întreg mesajul:

”Bună ziua!  Vă scriu din Aosta. Un oraş cu 35.000 de locuitori, din care circa 3000 de români. În orăşelul asta uitat de lume ne-am adunat o mâna de oameni (doar atât!) sâmbătă şi duminică, în centrul oraşului şi am protestat  mai mult decât paşnic împotriva corupţiei şi pentru că susţinem protestul din România împotriva Guvernului.

Am fost plăcut surprinsă de aprobarea trecătorilor italieni, care ne aplaudau şi ne felicitau, şi neplăcut surprinsă de absenteismul românilor şi, în ciuda protestului paşnic şi cu pancarte  DOAR împotriva Corupţiei şi pentru susţinerea românilor din ţară, fără lozinci vulgare şi fără să nominăm persoane, partide sau  Guvern, am primit, din nefericire, insulte chiar din partea românilor noştri…”

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

Ministra Diasporei, despre protestele românilor din străinătate: «Sunt legitime»

Românii din Milano au încins Hora Unirii în faţa Consulatului și au cântat ”Treceți, batalioane române, Carpații”