Menu
in

Renzo Bossi, fiul fondatorului Lega Nord, s-a căsătorit cu o româncă. „Ceremonie cu ușile închise”

Renzo Bossi, al doilea fiu al fondatorului Ligii Nordului, Umberto Bossi, s-a căsătorit cu femeia de afaceri română Izabela Corina Juncu. Ceremonia civilă a avut loc cu ușile închise la Gemonio din zona Varese, sediul familiei Bossi.

Fetiță de origine română, în finala „The Voice Kids”. „I-a făcut pe italieni să plângă” – VIDEO

Într-o zi rece de ianuarie, Renzo Bossi, mai cunoscut sub numele de „Trota”, revine la știri, scrie Vanity Fair. La ani de la scandalul presupusei diplome obținute în Albania, numele fiului fondatorului Ligii Nordului, Umberto Bossi, circulă din nou pe internet.

Motivul? Tânărul de 35 de ani s-a căsătorit. Iubita sa se numește Izabela Corina Joncu și este o antreprenoare de parfumuri de origini românești care este foarte activă pe rețelele de socializare. Dar chiar dacă e activă, în mod ciudat nu a pus pe pagina ei de Instagram nici fotografii de la nuntă, dar nici măcar o fotografie cu iubitul ei și acum soț.

VIDEO – Moment de glorie pentru o româncă la emisiunea „Ciao Darwin” de pe Canale 5, prezentată de Paolo Bonolis

Se știe că nunta a fost foarte intimă, a avut loc în prezența a aproximativ cincisprezece invitați, majoritatea membri ai familiei (fără politicieni implicați). Au avut loc cu o ceremonie civilă la Gemonio, un sat din zona Varese unde locuiește familia Bossi, în sălile muzeului civic dedicat lui Floriano Bodini, sculptor născut în orășelul, iar primarul Samuel Lucchini le-a oficiat.Soții au anunțat că ulterior vor oficia o ceremonie religioasă.

Prezent la nunta sobră a fost tatăl, Umberto Bossi, care a sosit la eveniment într-un scaun cu rotile împreună cu soția sa Manuela Marrone, mai scrie Vanity Fair.

Româncă premiată pentru activitatea sa în Italia. „Sper să fiu un exemplu, în special pentru femei”

Renzo s-a retras din politică

Ales la alegerile regionale din Lombardia în 2010, Renzo Bossi a avut o istorie importantă în politică ca consilier regional al Ligii din Lombardia : cu această ocazie a fost botezat de tatăl său Umberto drept „Păstrăvul” (Trota). El a demisionat în 2012 în urma scandalului Belsito, după o anchetă privind utilizarea finanțării publice din Liga Nordului în scopuri personale . Acum se dedică activităților antreprenoriale ale familiei: cu ani în urmă a deschis o firmă agricolă în Brenta, oraș din Valcuvia. „Trăiesc mai bine ca fermier, în afară de politică ”, declara el însuși în 2014. „ În aer liber mi-am găsit liniștea ”.

Cine este Izabela Corina Juncu

Izabela Corina Juncu, antreprenoare de origine română cu peste 60 de mii de urmăritori pe Instagram, lucrează în sectorul parfumurilor. A fondat Notorious Stories, o companie care organizează evenimente speciale pentru iubitorii de parfumuri, și este consultantă pentru unele mărci. Ea s-a definit ca fiind „o femeie ca multe altele, cu sentimente și pasiuni normale, cu o rutină riguroasă de activități aparent banale”.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 1 In medie: 5]
Exit mobile version