in

Revoltător: Vecinii i-au furat gospodăria, cât timp a fost plecat la muncă în Italia

A muncit o perioadă în Italia, timp în care le-a permis vecinilor din România să foloseasă grădina. Când s-a întors însă din Italia, bărbatul a rămas șocat: vecinii îi furaseră efectiv gospodăria.

Totul s-a petrecut în localitatea clujeană Filea de Jos, unde Vasile Popa, în vârstă de 55 de ani, a vrut să-și ajute vecinii, atunci când a plecat la muncă în străinătate. Le-a permis, pe ântreaga perioadă a șederii lui în Italia, să-i ocupe grădina şi să o folosească în scopuri agricole!

Vor să lase Italia și să se întoarcă acasă: „E greu să lucrezi în străinătate, mai ales dacă ai copii. Suferința este prea mare de ambele părți”

Doar că la revenirea acasă avea să descopere că grădina lui fusese transformată în fermă! Iar căile de acces erau blocat și grajdul plin de animale.

Mai mult, când a cerut socoteală pentru cele văzute, a fost luat la bătaie de vecinii cărora chiar el le făcuse un bine.

A ajuns la I.M.L.Cluj, cu o crestătură vizibilă pe gât, dar și cu multe alte semne. „Am zis că ar fi păcat ca, pe toată durata şederii mele în Italia, să-mi las grădina, cu o suprafaţă de circa 75 de ari, să rămână necultivată şi să se sălbăticească, aşa că i-am încredinţat-o unui vecin, Marius, pe care-l consideram cumsecade.

Desigur, cu obligativitatea s-o cultive, s-o îngrijească şi, aşa cum e normal,  să-i culeagă roadele. Însă, anul trecut, am rămas interzis când am constatat că respectivii îşi păşteau animalele acolo, şi nu numai ale lor, ţinându-le în grajdul meu!

Totodată, ridicaseră un gard şi făcuseră şi o portiţă, păzită de un câine rău, care-mi împiedica total accesul în grădina mea… Să nu mai zic de o mulţime de acareturi, depozitate acolo: tractor, butoaie pentru ţuică de prune, plug, un morman de pietriş.

Practic, fusesem deposedat, samavolnic, de proprietate!”, a povestit clujeanul, pentru bzc.ro.

Fusese lovit de omul căruia îi încredințase grădina, dar și de amici ai agresorului. „Şi, membrii acelei familii l-au crezut pe cuvânt şi, în consecinţă, m-au atacat şi m-au bătut bine! Iar eu am sunat de urgenţă la 112, astfel că după câteva minute şi-a făcut apariţia un echipaj de poliţie, direct de la Turda.

 Însă, culmea, agresorii s-au apucat să mă ameninţe şi faţă de poliţişti, fără să le pese de ei, dornici să mă bată din nou! Aşa că le-am făcut plângere penală, pentru loviri şi alte violenţe şi abuz de posesie”, a completat clujeanul.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

Bătrână de 83 de ani, moare la 3 ore după vaccinul Pfizer la Rimini: se vindecase de Covid de câteva săptămâni

TIR ATI

Tragedie la Spitalul Victor Babeș din Bucureşti. Trei pacienți COVID au murit, după o pană de oxigen la TIR-ul ATI