in

Tânăr român achitat după 8 ani de acuzația că l-a jefuit pe fiul proprietarului unei firme de 5 euro

* Români în Italia * Român achitat după 8 ani în Italia * Tânăr român achitat după ani de hățuire în justiție, fiind acuzat pe nedrept că l-a jefuit pe fiul patronului unei firme de 5 euro. De fapt, românul și-a cerut drepturile de muncă, dar patronii au inventat o acuzație penală pentru a nu plăti.

Român achitat după 8 ani în Italia

Pe 13 august 2014, fiul patronului firmei în care lucra românul S.R. a intentat un proces împotriva acestuia. Potrivit băiatului patronului, acesta i-ar fi furat suma de 5 euro, lovindu-l apoi cu o palmă.

Astfel a început odiseea pentru SR care a fost judecat mai întâi pentru furt calificat și, în urma respingerii sesizărilor anterioare, procurorul Maria Vallefuoco a reformulat acuzația de tâlhărie improprie cerând și obținând stabilirea ședinței preliminare, scrie Corriere Salentino.

SR, asistat cu încredere de avocatul Fabrizio Pellegrino , în urma unei judecăți prescurtate în fața Judecătorului Sergio Tosi, a fost audiat, dovedindu-și astfel nevinovăția.

Lodi, a ucis cu un glonț în spate un hoț român, proprietar italian de restaurant ACHITAT

Românul își cerea drepturile

Și în fapt, apărarea a demonstrat nesiguranța a ceea ce a fost declarat de partea vătămată, întrucât plângerea a fost depusă la 92 de zile de la fapte. Plângerea a fost depusă după ce românul a inițiat un litigiu sindical. Românul cerea să-i fie recunoscute drepturile de muncă conform legii.

Alte neconcordanțe au determinat judecătorul să pronunțe o sentință de achitare în temeiul articolului 530 cod procedură penală, redându-i astfel demnitatea unui lucrător onest.

Deputat de diaspora, ACHITAT într-un dosar de corupţie, fusese condamnat la trei ani de închisoare cu suspendare

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 3 In medie: 3.3]
italia dubla crima sinucidere

Italia, și-a împușcat în plină stradă fostele iubite, apoi s-a sinucis. ”O tragedie inacceptabilă, care rănește întreaga țară”

auto incendiata milano

Milano, mașina unor români încendiată într-o parcare, se bănuiește o reglare de conturi între romi