in

Român de succes din Italia: Gabriel este director la Spa-ul unui prestigios hotel din Roma

Gabriel Halmagyi este directorul Spa-ului unui prestigios hotel din Roma, unde are în subordine numeroși angajați și lucrează într-un mediu multicultural.
«După 16 ani petrecuţi la Torino, ne-am reîntors acasă! În primul rând pentru copil»

Originar din București, de profesie kinetoterapeut, absolvent al Universității Naționale de Educație Fizică și Sport, Gabriel s-a transferat în Italia în anul 2016, după o carieră de succes care l-a purtat în multe colțuri ale lumii, de la Amman, Iordania, în Insulele Maldive, Murcia și Alicante în Spania, Riga în Letonia și Istanbul în Turcia, informează Ambasada României.

În toate aceste locații, Gabriel a reușit, prin muncă și determinare, să obțină rezultate excelente în gestionarea centrelor de frumusețe și relaxare pe care le-a condus, obținând numeroase recunoașteri din partea criticilor de specialitate.

În dialogul pe care l-a avut cu reprezentanți ai ambasadei, Gabriel a rememorat cu plăcere începuturile carierei sale în România, când a debutat în cadrul echipelor tehnice ale loturilor naționale de sabie masculin și handbal feminin.

Este entuziast să păstreze legătura cu țara-mamă și participă de fiecare dată când timpul îi permite la evenimentele organizate de ambasadă dedicate comunității românești din Italia. La Roma, Gabriel și-a întemeiat o familie și alături de soția sa se bucură de cei doi copii ai lor.
Succes incredibil: Un român din Italia a câștigat marele premiu de 1 milion de dolari la „America’s Got Talent” – VIDEO

Îl felicităm pe Gabriel pentru întreaga carieră și ne bucurăm pentru succesul lui, un exemplu al excelenței românești în străinătate!

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

A sugrumat o româncă și a aruncat-o în prăpastie, italian condamnat la 15 ani închisoare

Simona Bucura-Oprescu și Marina Elvira Calderone

Veste bună: Dosarele de pensii ale românilor care au lucrat în Italia vor fi soluționate mai rapid