in

A sugrumat o româncă și a aruncat-o în prăpastie, italian condamnat la 15 ani închisoare

Italian condamnat pentru uciderea unei românce. Sentința cu care Damiano Torrente a fost condamnat pentru uciderea unei românce în vârstă de 33 de ani, Ruxandra Vesco, dispărută în 2015 și a cărei dispariție nici măcar nu fusese semnalată, a fost confirmată în apel.
El este italianul care a ucis-o pe româncă în urmă cu cinci ani în Sicilia. Femeia era o escroacă, dar omorul nu ar avea legătură cu activitatea ei

Italian condamnat pentru uciderea unei românce.

Damiano Torrente a fost cel care, în august 2020, a găsit rămășițele unei femei, care dispăruse în 2015, dar a cărei dispariție nimeni nu a raportat vreodată, înfășurate într-o pungă neagră și aruncate într-o râpă de pe Monte Pellegrino (Palermo). El a spus că bucățile acelui schelet îi aparțin Ruxandra Vesco, o româncă de treizeci și trei de ani, și care a spus că i-ar fi fost iubită, mărturisind că a sugrumat-o și a ucis- o.

În câteva ore însă, Damiano Torrente, pescar din Arenella, a retractat totul, negând că este autorul acelei crime. Judecătorii nu l-au crezut. A fost condamnat în primă instanță la 15 ani de închisoare. O sentință care în urmă cu două zile a fost confirmată integral și în apel, scrie Palermo Today.
Presupusul ucigaș al româncei retractează: «N-am ucis-o eu pe Ruxandra. Eram drogat când am recunoscut crima»

Droguri și prietenii periculoase

În urmă cu trei ani, acuzatul a indicat cu precizie anchetatorilor unde să găsească ce a mai rămas din femeie, ducându-i pe Via Monte Ercta. El a explicat inițial că ar fi avut o relație extraconjugală cu victima și că la 13 octombrie 2015 – cu cinci ani mai devreme – ar fi decis totuși să scape de ea.

Motivul a fost că femeia s-ar fi prezentat la el acasă, unde locuia el cu soția lui și ar fi amenințat că îl denunță pentru că i-ar fi cerut bani și, de asemenea, ar fi împins-o în prostituție. O mărturisire foarte amănunțită pentru un caz de care până atunci nimeni nu s-a ocupat niciodată, în condițiile în care din acte nici nu rezulta că femeia ar fi dispărut. Torrente a mai explicat că a sugrumat-o pe Vesco cu o frânghie „făcând două ture și trăgând-o cu forță aproximativ 6 minute, până a murit”, apoi a pus-o în doi saci și apoi a îngropat-o pe versanții Monte Pellegrino.
Sicilia, cuprins de remușcări, ucigașul unei românce s-a predat după 5 ani de la crimă, cadavrul femeii găsit într-un sac

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 1 In medie: 5]
Controale pentru badante fără contract de muncă

Italia, încep verificări severe asupra badantelor care muncesc fără contract de muncă sau nu își plătesc taxele

Gabriel Halmagyi este directorul Spa-ului unui prestigios hotel din Roma

Român de succes din Italia: Gabriel este director la Spa-ul unui prestigios hotel din Roma