in

Român devenit erou la Florența, și-a riscat viața pentru a prinde trei infractori

Un român a devenit erou la Florenţa, după ce i-a ajutat pe carabinieri să prindă trei infractori albanezi. Gestul românului i-a impresionat pe italieni, iar presa locală a relatat despre acest episod.

Trei tineri albanezi din Florenţa au spart geamul unui Mercedes Clasa A şi au furat mai multe obiecte de lux de acolo. Incidentul a avut loc zilele trecute, pe strada Michelucci din Florenţa, iar albanezii ar fi scăpat cel mai probabil cu fuga, dacă nu ar fi fost surprinşi de un român, potrivit adevarul.ro.

Acesta a intervenit prompt. A sunat mai întâi la 112 şi i-a anunţat pe poliţişti de eveniment, apoi s-a urcat pe scuter şi l-a urmărit pe unul dintre tâlhari, reuţind să-l încetinească, chiar dacă a riscat enorm în această confruntare.

Ajuns din urmă, infractorul a aruncat cu o cărămidă în direcţia românului, distrugându-i geamul de protecţie al scuterului, însă fără a-l răni. De acţiunea curajoasă a românului au reuşit să profite carabinierii, care au ajuns între timp la faţa locului şi l-au arestat pe tânărul albanez, iar ulterior i-au prins şi pe ceilalţi doi infractori. 

Un român, erou la Milano. S-a luptat cu hoții italieni: «Mi-au înfipt o șurubelniță în spate»

Erou la Lecce. Un român a salvat doi polițiști, felicitat de Chestor: «Merită un loc de muncă»

Eroul de la Tiberina: ”Așa am salvat-o pe fată, m-am simțit ca un Dumnezeu” – VIDEO

 

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

Circumscripția 8 din Torino aderă OFICIAL la sărbătorirea Marii Uniri a României. Lorenzo D’Agostino (PD): «Votul a fost unanim»

Ministrul Teodorovici și-a pierdut mințile: Propun LIMITAREA dreptului la muncă al românilor în străinătate