in

Disperarea unui român din Italia, dat afară din casă. Bărbatul creşte singur doi copii mici şi a fost nevoit să renunţe la locul de muncă

Un român de 24 de ani, care îşi creşte singur copiii de 2, respectiv 3 ani, a ajuns în punctul de a fi dat afară din casa în care locuia în Italia. Doar o minune i-a salvat să nu rămână pe drumuri, scrie Sanremo News.

Costel Savin trăiește în Italia de cincisprezece ani și are doi copii. A locuit cu ei și cu un unchi, în via Peirogallo, Sanremo, într-o casă foarte mică, unde chiria era de 450 de euro pe lună.

Costel a lucrat până de curând, dar a fost nevoit să renunţe la locul de muncă după ce a fost părăsit de partenera sa, care l-a lăsat singur cu cei doi copii: „Nu pot să îi las singuri acasă”, a motivat tânărul. „Prin urmare, a trebuit să părăsesc locul de muncă. Am închiriat casa prin intermediul unei agenții, dar nu am reușit să plătim chiria de ceva timp. Acum câteva săptămâni am rămas fără electricitate și gaz dar, după ce am strâns niște bani, am putut plăti facturile”, a povestit tânărul.

Torino, român arestat după ce şi-a dat afară din casă soţia şi cei şase copii, denunțat de fiul cel mare

Dar, după un timp, s-au trezit din nou cu proprietarii la uşă. Au fost puşi în faţa faptului împlinit: până pe 6 august trebuie să elibereze casa, proprietarii proprietății anunţându-i că altfel se vor prezenta cu forțele de ordine pentru a-i scoate afară.

Disperat, românul a apelat la autoritățile din Sanremo pentru a primi ajutor, dar nu s-a concretizat nimic.

Însă cazul românilor a ajuns în atenţia jurnaliştilor de la Sanremo News, care au luat legătura cu consilierul pentru Servicii Sociale din Sanremo, Costanza Pireri. Aceasta le-a găsit găsit cazare şi, mai mult, i-a anunţat că va face tot posibilul să îi ajute în continuare.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 2 In medie: 5]
astrayeneca

Moartea unui român după VACCIN, investigată de procurorii italieni. Anchetatorii cer date medicale din România

badante green pass obligatoriu

Sute de badante, denunţate că nu şi-au PLĂTIT impozitele. Venituri de 9 milioane de euro nu au fost declarate