in

Sute de badante, denunţate că nu şi-au PLĂTIT impozitele. Venituri de 9 milioane de euro nu au fost declarate

Prinse că nu şi-au plătit impozitele! Garda de Finanțe din Savona a denunțat 247 de îngrijitoare străine care, în perioada 2014-2019, nu au depus documentele necesare prin care să-şi declare câștigurile primite pentru activitatea lor. În general, este vorba despre badante din România, Ucraina și Ecuador, scrie Imola Oggi.
>>> Garda de Finanțe, control la badante: evaziune de 7,5 milioane de euro, româncele sunt în fruntea listei

Acestea desfăşurau activități de îngrijire la domiciliu în localitățile Savona, Alassio, Albenga, Albissola Marina, Albisola Superiore, Andora, Cairo Montenotte, Carcare, Celle Ligure, Finale Ligure, Loano, Millesimo, Pietra Ligure, VadoLigure și Varazze.

Este vorba în total de venituri pentru aproximativ 9 milioane de euro, evitând astfel plata impozitelor pentru aproximativ 2,5 milioane de euro. Toți și-au exprimat dorința de a-și rezolva cât mai rapid situaţia cu autoritățile fiscale, spune GDF într-o notă.

Ischia, badantă de orgine română, găsită moartă în casă. «Asculta muzică tristă la volum maxim»

Angajatorii acestei categorii particulare de lucrători nu se numără printre agenții obligați să rețină și să plătească impozitele impuse angajatului, ci sunt obligați doar să notifice INPS angajarea lucrătorului și să emită o declarație cu sumele plătite anual angajatului, declară Gdf.

Pe de altă parte, lucrătorului casnic are obligaţia de a declara veniturile, dacă acestea depășesc pragul de scutire prevăzut de lege. 

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 1 In medie: 1]
roman italia

Disperarea unui român din Italia, dat afară din casă. Bărbatul creşte singur doi copii mici şi a fost nevoit să renunţe la locul de muncă

Rimini, român bătut cu sălbăticie în fața unui bar, nimeni nu vrea să depună mărturie. „Cine a văzut, să vorbească”