in

Rimini, român bătut cu sălbăticie în fața unui bar, nimeni nu vrea să depună mărturie. „Cine a văzut, să vorbească”

A fost bătut cu sălbăticie în fața clienților unui bar, dar când a venit timpul ca forțele de ordine să adune mărturii despre incident, nimeni nu s-a prezentat.

La trei luni după acea bătaie, rănitul nu s-a vindecat încă, dar ceea ce îl doare cel mai mult este indiferența oamenilor.

Tăcerea la care nu te aștepți într-un oraș ca Rimini.

Românul bătut cu bestialitate la Palermo a murit la spital, după cinci zile: donate organele

De aici și apelul lui Marius Crîșmaru, un bărbat de treizeci și cinci de ani de origine română, pentru ca cineva să se prezinte pentru a ajuta la identificarea atacatorilor.

Oameni care nu l-au mai văzut până acum care l-au bătut doar pentru că el, probabil, îi atinsese din greșeală cu o clipă înainte.

Apelul lui Marius

„Fac apel la toți cei care pot raporta elemente utile pentru identificarea persoanelor care pe 2 mai, în jurul orei 17.30 / 18.00, m-au bătut în fața pub-ului„ La Brezza”, din Piazzetta San Martino, Rimini, este apelul lui Mariu Crîșmaru, publicat de Corriere Romagna.

Marius își amintește foarte puțin, dar știe că au existat „numeroși clienți, dintre care unii știu sigur că sunt obișnuiți, proprietarii restaurantului care serveau și la mese, toți oamenii care, inexplicabil, la întrebarea carabinierilor, nu au putut furniza informații utile.

Italia, român bătut cu bestialitate pentru că a sărit în apărarea unui bătrân de 80 de ani

Îmi imaginez și înțeleg voința oamenilor de a nu se implica într-o poveste care nu îi preocupă personal: mie însumi îmi este frică să merg pe stradă cu familia și să mă întâlnesc cu agresorul / agresorii mei, fără să-l recunosc ” .

A avut mult de suferit la cap: politraumatism cranio-facial, cu fractură a craniului parietal stâng, fracturi multiple ale orbitei maxilo-faciale stângi.

Apel la simțul civic

„Am decis să fac apel la simțul civic al persoanelor care au asistat la atacul meu recurgând la presă, deoarece niciunul dintre oamenii ascultați până acum de carabinieri nu pare să fi văzut ceva”. Informațiile pot apărea chiar și fără a se expune prea mult.

„Nu vă fie teamă: numele celui care se prezintă nu va fi făcut public. Tot ce trebuie să facă este să ia contact cu carabinierii din via Destra del Porto pentru a-i ajuta să-i găsească pe autorii bătăilor nejustificate și brutale. Mulțumesc în avans celor care vor să mă ajute să fac dreptate”.

«Clientul meu este încă puternic încercat de ceea ce s-a întâmplat, el caută frenetic adevărul și cei responsabili de agresiunea sa.

Consecințele, în special cele fizice, sunt și astăzi tangibile. Băiatul, un muncitor cinstit în trecut angajat la o cunoscută spălătorie auto de pe Via Marecchiese, nu mai este același.

El a fost externat din spital după șapte zile, dar încă este convalescent, iar prognosticul nu este închis. Am încredere că acest apel public poate stârni conștiința celor care au văzut și care până acum nu au intenționat să vorbească », a spus avocatul românului.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

badante green pass obligatoriu

Sute de badante, denunţate că nu şi-au PLĂTIT impozitele. Venituri de 9 milioane de euro nu au fost declarate

profesori italia

Green Pass obligatoriu pentru profesori şi studenţi în Italia! «Aşa evităm restricțiile», spune ministrul Speranza