in

Români atacați de rasiști în Italia: „Întoarce-te în țara ta”. Insulte și pumni la restaurant

Români atacați de rasiști în Italia: Injurii rasiste, lovituri și pumni. Atacul rasist s-a petrecut într-un restaurant din Lucca: un cuplu de români atacat cu insulte și violență fizică de către doi italieni din zonă. Injurii rasiste foarte grave, insulte și atacuri fizice cu lovituri și pumni. O scenă din Vestul Sălbatic, care s-a petrecut însă într-un restaurant din zona Altopascio. 

Români atacați de rasiști în Italia

Faptele datează din august 2021 și au avut ca victime un cuplu de tineri români de treizeci de ani. Cei doi se aflau în local pentru o cină de firmă, alături de colegi și prieteni. Pe măsură ce seara trecea, însă, doi băieți italieni de aceeași vârstă, ambii din Piana, au început să-i insulte puternic.

Sfat șocant de la Torino: „Nu mai treceți în CV cetățenia română. Există o atitudine rasistă față de români în Italia”

Primul atacat a fost băiatul, „Român de r…”, „Întoarce-te în țara ta” și multe alte insulte rasiste, care au clarificat imediat atitudinea celor doi atacatori. Cel mai grav este că, după câteva momente de la cuvintele îngrozitoare, am trecut la acțiune, cei doi atacatori pierzând controlul și năpustindu-se spre cuplul de români.

Atmosferă rasistă la Terni. Candidată de origine română, atacată în campania electorală: «Străino, pleacă de aici»

Fata a fost lovită prima, asupra ei s-au năpustit mai întâi atacatorii, ea a fost rănită la mână cu un cuțit. Apoi l-au atacat pe tânărul român, care a fost lovit cu pumnii și picioarele, fără a se putea apăra. În urma cercetărilor, cei doi atacatori au fost condamnați. Judecătorii instanței colegiale i-au condamnat pe atacatori la 1 an, 11 luni și respectiv 2 ani pentru agresiune gravă, ținând cont și de motivația rasială care a dus la declanșarea grelei altercații, scrie La Nazione.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 3 In medie: 3.7]

Trei români grav răniți în timp ce munceau noaptea în tunelul Loppio-Busa. Au căzut de la cinci metri înălțime

Elon Musk îl apără pe Matteo Salvini în privința migranților: „Scandalos că este judecat”