in

Doi români se afirmă în politica siciliană: „O activitate vastă și multă experiență”

* Români în Italia * Români în Forza Italia Sicilia * Galoi Vasilică este un nou membru al Departamentului sicilieni în Străinătate (Si­ci­lia­ni al­l’e­ste­ro) din cadul Forza Italia Sicilia.

Români în Forza Italia Sicilia

Un alt membru a fost numit pentru departamentul sicilieni de peste hotare condus de Elena Pralia. Galoi Vasilică este cel care cu experiența sa între Italia și străinătate va putea aduce o contribuție importantă Departamentului italian, scrie giornalelora.it.

De când a ajuns in Italia a avut diverse joburi pana la specializarea in sectorul asistentei medicale, profesie pe care o desfasoara in prezent.

Italia, la doar 22 de ani, un român a fost ales consilier local: ”Noi, tinerii, nu suntem leneși, nici mofturoși sau snobi”

A studiat intens, absolvind liceul și urmand ulterior unele cursuri printre care școala militară de subofițeri de poliție, cursul de Conducere în diplomație și cursul de licență în științe politice.

„O activitate vastă și multă experiență acumulată – spune directorul regional Elena Pralia – atât în ​​Italia, cât și în străinătate, care vor fi foarte utile pentru activitatea Departamentului”.

Galoi Vasilica primește aprecierea și cele mai bune urări de muncă bună de la coordonatorul regional Gianfranco Miccichè.

Elena Pralia este șefa departamentului

Elena Catalina Pralia a fost numita în 2021 sefa departamentului regional pentru sicilieni în strainatate. Pralia, nascuta in 1979 la Roman (România) si absolventa de Farmacie, timp de multi ani a fost administratorul Pubbliseven. În prezent colaborează cu grupul parlamentar Forza Italia din cadrul Adunării Regionale siciliene.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 1 In medie: 5]
romanca arbitra italia

O elevă română de 14 ani este cea mai tânără arbitră din Lazio, tatăl ei este tot arbitru în Italia

escroci falsi surdomuti

Veneția, 17 falși surdo-muți, toți români, reținuți și amendați, acuzați că înșelau turiști, iată ce metode foloseau