in

Torino, român de 47 de ani, mărturie de pe patul de spital: ”De când am fost depistat cu Covid-19 am slăbit 17 kg”

Un român în vârsta de 47 de ani care a trecut prin momente cumplite, fiind depistat pozitiv cu Covid-19, a mărturisit la ProTv lupta pe care a dus-o cu virusul. Bărbatul a avut probleme serioase cu respirația și a avut nevoie să primească oxigen iar acum este pe patul unui spital de campanie în Italia. El nu a vrut să își divulge numele pentru că nu dorește să fie privit cu teamă sau reticență atunci când se va întoarce în comunitate.

”Acum mă simt mai bine reușesc să respir fără aparate și mă pot mișca singur. Înainte nu reaușeam să respir, nu reușeam să mă ridic din pat. Inițial am fost internat intr-un spital din Torino unde am făcut analizele, iar acolo medicii au decis să mă conecteze la o cască de oxigen, cu care am stat șapte zile”, a mărturisit bărbatul.

El a spus că nu mai credea că scapă cu viață

”Am fost tratat foarte bine după care medicii au reușit să mă stabilizeze. Nu știam dacă mai scap cu viață, nu reușeam să respir sau să vorbesc. De când am fost depistat cu Covid-19 am slăbit 17 kg. În primele zile, până când medicii au reușit să mă stabilizeze, nu reușeam să beau nici măcar un căpăcel de apă. Iar după ce temperatura a scăzut am început să mănânc”.

Bărbatul a transmis și un mesaj către persoanele care nu iau virusul în serios.

”Fiecare cetățean să se autoizoleze și să evite să iasă din casă, pentru că riscurile sunt mari și reale”.

Înscrie-te pe pagina noastră de Facebook: GAZETA ROMÂNEASCĂ

România trimite 15.000 de muncitori sezonieri pe câmpurile din Italia. Agricultorii italieni vor mult mai mulți

Ministrul Sănătății, Nelu Tătaru compară România cu o casă unde s-a făcut curat și intră diaspora încălțată: «Vârful epidemiei depinde de afluxul din afară»