in

Bomba anunțată de ministrul Sănătății din Italia: „Carantină pentru cei care sosesc din România și Bulgaria”

„Carantină pentru toți cetățenii care au stat în țările respective în ultimele 14 zile”, a anunțat vineri ministrul Sănătății din Italia, Roberto Speranza.

„Tocmai am semnat o nouă ordonanță care prevede carantina pentru cetățenii care au stat în România și Bulgaria în ultimele 14 zile. Această măsură este deja în vigoare pentru toate țările din afara UE și non-Schengen. Virusul nu este învins și continuă să circule Acesta este motivul pentru care este încă necesară prudență și atenție”.Acesta a fost anunțul ministrului Sănătății, Roberto Speranza, care l-a întâlnit pe ministrul de externe, Luigi Di Maio, pentru o verificare a cadrului epidemiologic la nivel internațional.

În Italia lucrează aproximativ un milion de cetățeni români, angajați în majoritate în construcții și servicii personale, cum ar fi lucrătorii casnici și îngrijitorii.

Agravarea pandemiei în România și Bulgaria, cu decizia de carantină în consecință, va avea cu siguranță un impact puternic asupra acestui sector al activității de îngrijire, scrie La Repubblica.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

Poveste halucinantă: întors din Italia cu 2 milioane de euro despăgubiri, un român și-a violat fiica de 13 ani și a lăsat-o însărcinată

Ordonanța semnată de Roberto Speranza, documentul oficial: până când stau românii în carantină la intrarea în Italia