in

Bunga-bunga: Ioana Amarghioalei a primit 85.000 de euro de la Berlusconi

Ioana Claudia Amarghioalei, una dintre fetele care a participat la petrecerile organizate de Silvio Berlusconi la vila sa de la Arcore a primit 88.000 de euro de la fostul premier. Pentru a minți la procesul Ruby, legat de acuzația de prostituție cu minori? Asta va decide justiția.

Amarghialei alături de alte fete și apropiați ai lui Berlusconi, în total 32, vor fi trimiși în judecată în ceea ce se va chema procesul Ruby 3, pentru corupție în acte judiciare. Amarghialei a declarat, de exemplu, că a participat la vestitele cine bunga-bunga de la Arcore de 15 ori, dar că acolo nu a asistat la acțiuni de natură sexuală sau strip-tease.

Fata a spus că mai are câteva examene pentru a termina facultatea, iar Berlusconi îi plătește 2.500 de euro pe lună, pentru întreținere, pentru că părinții ei au rămas fără loc de muncă.

Amarghioalei este una dintre zecile de fete care au primit bani de la Berlusconi. Procurorii afirmă că Berlusconi a plătit 10 milioane de euro pentru tăcerea fetelor.

Fostul premier a fost achitat definitiv de acuzațiile de extorcare și prostituție cu minori, dar acum pentru Silvio Berlusconi se profilează un alt proces pentru corupție în acte judiciare. În centrul cazului se află tot marocana Ruby El Karima și petrecerile mai mult decât deocheate care i-au înveselit serile la Arcore. Pentru el și pentru alte 33 de persoane, printre care multe dintre frumoasele sale oaspete, inclusiv tânăra marocană, a fost încheiată ancheta în care liderul FI este acuzat că ar fi recompensat cu generozitate fetele în schimbul tăcerii lor privind ceea ce se întâmpla la Villa San Martino.

”O altă încercare a Procuraturii din Milano de a construit împotriva mea acuzații bazate pe nimic – a atacat fostul Cavaler. Am încredere în imparțialitatea și bunul simț al judecătorilor, care deja m-au achitat pentru aceleași evenimente cu formulă completă”.

Procurorii spun însă că au strâns suficiente probe pentru a putea demonstra că fostul premier, în încercarea de a ascunde ceea ce se petrecea în seratele ”bunga-bunga”, a deschis portofelul: ”Peste 10 milioane de euro” începând cu 2011, spun procuorii. Un fluviu de bani pentru ca fetele, citate în sala de judecată pe timpul proceselor împotriva sa și a lui Mora, Fede și Minetti, să transforme acele serate indecente în cine elegante.

Lui Ruby, și ea acuzată de corupție în acte judiciare împreună cu 21 de oaspeți, cântărețului Michele Apicella, pianistului Danilo Mariani și avocatului Luca Giuliante, considerat ”custode” al banilor primiți de ea, le-ar fi fost plătite ”5 milioane”.

Chiar dacă cercetările, și declarațiile scrise în proces-verbal de un fost avocat de-al său, Egidio Verzini, fac să se considere că a încasat mult mai mult. Avocatul a vorbit de un transfer important în Mexic de ”7 milioane”, parte din care, se presupune în rogatoria demarată, ar fi servit pentru cumpărarea unui restaurant cu fabrică de paste anexată și a două mini-locuințe pentru operatorii din sectorul turistic la Playa del Carmen. La aceștia se adaugă circa 2 milioane de euro investiți în Dubai și, între 2013 și 2014, circa 800.000 de euro numerar pentru cheltuieli personale pentru ea și fiica ei.

Alte trei milioane, apoi, reconstituie procurorii, ar fi servit pentru îmblânzirea mărturiilor a alte 20 de fete și a lui Apicella și Mariani. În afara banilor plătiți de fostul șef al guvernului prin transferuri bancare, cecuri și numerar (Alessadra Sorcinelli 237.500 euro, Barbara Guerra 235.000, Imma și Eleonora De Vivo 209.500 și 170.500, Barbara Faggioli 183.000 și Iris Berardi 147.500), tinerele ar fi beneficiat în ”comodat gratuit” de apartamente , la Milano sau la Roma, de contracte de muncă fictive chiar și de peste 100.000 de euro pentru prestații niciodată efectuate, de mașini cadou, precum mașini, de plata unor cheltuieli medicale și a unor facturi și, la fel ca în cazul Elisei Toti, și de acordarea unor ”garanții bancare” cu un total de 550.000 de euro.

Ca dovadă a presupusului cerc de corupție, pentru ca Ruby să nege în fața judecătorilor că ”a avut vreodată relații sexuale” cu în acea vreme premierul Italiei și că a fost plătită pentru a ”minți” și ca și celelalte fete să facă declarații false, procurorii au strâns o mulțime de documente, interceptări și mesaje WhatsApp.

Procurorii au cerut Parlamentului autorizație să folosească apelurile telefonice dintre Berlusconi și două fete interceptate când încă era senator. Smartphone-urile fetelor care frecventau ”cinele elegante” au fost o adevărată mină de aur pentru anchetatori.

Pentru a cumpăra tăcerea martorelor, Silvio Berlusconi nu s-a uitat la bani. Pentru a împiedica ca în sala de judecată să se descopere ce ascundeau cu adevărat ”cinele elegante” din Arcore, s-au cheltuit ”zece milioane de euro”.

Ioanei Amarghioalei, model de origine română, i-au fost ”de-ajuns” 88.000 de euro, încasați prin «transferuri bancare, cecuri circulare și numerar», spun procurorii.

Cea mai avară, în acest clasament al banilor plătiți, a fost în schimb protagonista acestei povești, marocana de 21 de ani Ruby El Karima. Cu promisiunea a «5 milioane de euro» primită direct de la Berlusconi «ca să o facă pe nebuna, adică să mintă la procese», și cât i-a fost în mod efectiv plătit – șapte milioane, potrivit procurorilor milanezi – Ruby a utilizat anturajul fostului premier ca pe un bancomat. Dar de ce acest flux mare de bani destinat tinerei Ruby? Potrivit procurorilor milanezi Tiziana Siciliano și Luca Gaglio, Ruby «în mod fals nega că a avut vreodată relații sexuale cu Silvio Berlusconi». Tocmai acesta este miezul acestei anchete. Să se acopere scandalul, să se evite să devină publice raporturi sexuale cu minori, sau întâlniri cu plată între zidurile în mod aparent ”elegante” din Arcore.

Procuratura a închis cu acest rezultat ancheta pentru corupție judiciară, mărturie falsă și spălare de bani (numai pentru un inculpat), anchetă începută de la depozițiile martorilor în procesul Ruby bis, cel în care Emilio Fede, Lele Mora și Nicole Minetti au fost deja condamnați în apel pentru că au «recrutat fetele» de invitat la petrecerile din Arcore.


Video: Berlusconi ȋi arată preşedintelui Netanyahu cum e “Bunga Bunga”

Bunga bunga la Florența, femeia fatală este o românca de 42 de ani