in

Acest oraș italian a primit titlul de cel mai bun din lume pentru mâncare

Acest oraș italian a primit titlul de cel mai bun din lume pentru mâncare. De la sandvișurile daneze și köfte turcești până la rechinul fermentat islandez și tigăile uriașe de paella spaniolă, mâncarea în Europa vine în toate formele, dimensiunile și aromele. Dar există un singur oraș european care poate spune oficial că are cea mai bună scenă culinară de pe planetă. Napoli a luat coroana în clasamentul orașelor cu cele mai gustoase și mai accesibile locuri de mâncat din lume.
>>> VIDEO Pizza Margherita cu făină de greieri: provocarea lui Gino Sorbillo, faimosul pizzar din Napoli. „Este un gunoi”

Cel mai bun oraș din lume pentru mâncare

Site-ul de turism timeout.com a intervievat mii de persoane cu privire la mâncarea din orașul lor pentru a realiza un clasament nou-nouț al celor mai bune orașe din lume în materie de mâncare, iar Napoli a fost considerat cel mai bun oraș pentru calitatea și accesibilitatea sa.

Pregătirea și împărțirea mâncării se află în centrul culturii italiene, de la mâncărurile calde și consistente servite în nordul țării până la toate fructele de mare proaspete devorate pe insule. Dar dacă există un lucru pentru care Italia este cunoscută, acela este pizza, și nu există una mai bună decât margherita care este făcută în Napoli (uneori pentru doar 1 euro).
>>> Cutremur în Napoli, cel mai puternic din ultimii 40 de ani, panică pe străzi, frică și daune

Napoli nu a fost singurul oraș din Europa care a ajuns pe listă

Liverpool s-a clasat pe locul 11, datorită numărului mare de bucătari noi și interesanți care provin din oraș, iar Sevilla s-a clasat pe locul 13, scriitoarea locală Anna Kaminski afirmând că scena culinară a orașului „se numără de ani de zile printre cele mai interesante din Spania”.

Porto, Lyon și Copenhaga au intrat toate în topul nostru 20, iar Madrid a fost ales de bucătarul Michael Ayoub de la Fornino din Time Out Market New York, carea spus: „Madrid este o comoară de minuni culturale, cu o cultură bogată și un patrimoniu istoric profund. Este, fără îndoială, unul dintre cele mai bune orașe din lume, atât pentru mâncare, cât și pentru orice altceva”.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 1 In medie: 5]

Tineri români luați de ape în Friuli, anchetă pentru omor din culpă. Procuror: „De la Patrizia 4 apeluri la 112”

Tragedie la Latina: lucrător român de 38 de ani moare zdrobit de un camion. Parchetul deschide o anchetă