in

Consulatul General de la Milano intervine în cazul românului bătut în Italia: ”Cetăţeanul român a fost vizitat la spital, a vorbit cu mama sa”

În urma articolului „Rătăcit în Italia, confundat cu un hoț, bătut la sânge de niște paznici: ”L-au bătut așa de rău că acum nu mai judecă, publicat de Gazeta Românească, preluat de pe portalul vremeanoua.ro, am cerut informații Consulatului general al României de la Milano despre starea românului. Răspunsul a venit prompt, consulul Ecaterina Petre deplasându-se la spitalul unde era internat românul.

Iată răspunsul primit:

”Referitor la articolul publicat de dvs. pe reţeaua de socializare, facem următoarele precizări:

–       oficiul consular a fost contactat de cunoscuţi ai cetăţeanului roman in data de 21.02.2018 solicitând asistenta consulara. Imediat ce a preluat informaţia, reprezentantul consulatului care gestionează aceasta problematica a contactat serviciul de urgenta a Spitalului San Raffaele obţinând informaţii cu privire la starea de sănătate a pacientului direct de la medicul curant si stabilind cu aceasta modalitatea in care poate fi vizitat, după care a comunicat familiei datele primite.  

–       In cursul zilei de astăzi, cetăţeanul roman a fost vizitat la spital si i s-a data posibilitatea sa vorbească direct cu mama sa de pe telefonul reprezentantului oficiului consular. Deşi starea de sănătate a cetăţeanului roman permite externare, a fost solicitat medicului curant sa permită rămânere in spital a cetăţeanului roman pana mâine când o ruda a sa, respectiv cumnatul, va sosi din Spania sa-l preia.

–       In situaţia in care vor apărea modificări in starea de sănătate a cetăţeanului roman, pentru operativitate medicul curant are la dispoziţie numărul de telefon al reprezentantului oficiului consular.”


Rătăcit în Italia, confundat cu un hoț, bătut la sânge de niște paznici: ”L-au bătut așa de rău că acum nu mai judecă”

 

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

Surpriză! Imigranților le place în România: «Vrem să rămânem aici și să muncim»

Ancona, îngrijitoare română dispărută: cercetată pentru înșelătorie, voia apartamentul bătrânului și făcea împrumuturi în numele lui