in

Curtea de Casație de la Roma a confiscat 70.000 de euro de la o româncă, îngrijise un bătrân și îi luase banii

Banii din conturile tinerei străine au fost confiscate. Sigilii și pe autoturismul ei. Curtea de Casație confirmă măsurile preventive

Recursul la Casație al tinerei românce căreia i-au fost sechestrați circa 70.000 de euro din cont, dar și o mașină, a fost respins. Tânăra femeie este anchetată pentru înșelarea unei persoane cu infirmitate, infracțiune care ar fi fost pusă la cale în dauna unui bărbat din Rodigo afectat de tulburări mintale pe care mama ei l-a îngrijit o perioadă ca îngrijitoare.

Tânăra este anchetată pentru că a primit transferuri bancare de zeci de mii de euro de la un bătrân, cu probleme psihiatrice, pe care îl îngrijea mama ei. Suficient pentru a permite procuraturii din Rovigo să configureze infracțiunea de înșelăciune în dauna unei persoane infirme. În sarcina sa, judecătorul de instrucție de la Tribunalul din Rovigo a emis și un ordin de punere sub sechestru atât a conturilor curente, 70.000 de euro în total, cât și a mașinii, care se poate să fi fost cumpărată, potrivit magistraților, tot grație transferurilor de bani de acest tip.

Apărarea româncei a prezentat cerere de scoatere de sub sechestru la Tribunalul de Reexaminare din Rovigo, care însă a respins această cerere. De aici recursul la Casație. Judecătorii supremi au respins recursul.

Româncă din Iași la muncă în Italia, bătrâna îngrijită i-a lăsat moștenire 20.000 de euro: «Pentru mine a fost a doua mamă»

A dat lovitura: Testament de 6 milioane de euro în favoarea unui îngrijitor român din Veneția

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

Tragedie la Treviso, s-a sinucis la 22 de ani. Tânărul era originar din Constanța

A ucis un bătrân în Italia, român de 47 de ani condamnat la închisoare pe viață. Fusese prins în Germania după 13 ani de la crimă