in

DRP, decizie generoasă peste noapte: se mai pot depune dosare pentru a se obține finanțare

După doar o zi de la anunțarea rezultatelor finanțării proiectelor depuse la DRP, ministrul delegat pentru relaţiile cu românii de peste hotare, Angel Tîlvăr, a anunţat astăzi organizarea celei de-a două sesiuni de finanţare pentru anul 2015.

“Dorim ca un număr cât mai mare de asociaţii să beneficieze de finanţarea nerambursabilă acordată de către statul român, aşadar am hotărât organizarea, în acest an, a unei noi sesiuni de finanţare pentru proiectele mediului asociativ românesc de pretutindeni.”, a precizat oficialul român, într-un comunicat publicat pe site-ul Departamentului.

Totodată, a fost decisă prelungirea termenului până la care pot fi depuse contestaţiile legate de sesiunea de finanţare ianuarie 2015, prin stabilirea datei de 17 aprilie inclusiv.

“Ţinând cont de faptul că sărbătorile pascale se suprapun cu perioada legală de depunere a acestor contestaţii, considerăm că se justifică prelungirea termenului de depunere pentru cei care doresc să îşi exercite acest drept”, a mai declarat ministrul Tîlvăr.

Unde se duc banii de la DRP: câștigătorii finanțărilor pe 2015, lista finală

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

În timp ce sute de mii de pensionari trăiesc cu 90 euro pe lună, aleşii îşi asigură bătrâneţea cu pensii urişe

Abruzzo, case de vânzare cu 1 euro