in

Familie de români distrusă: Fetiță de 3 ani moartă, părinții grav răniți într-un accident la Brescia

Maya V., fetița de numai 3 anișori a murit pe loc în accident. Mașina Mazda, condusă de tatăl ei, Mihail, 41 de ani, alături de care se afla mama ei, Mihaela, 42, a derapat și a intrat într-un camion oprit într-o zonă de staționare, pe autostrada A21 Brescia – Piacenza, pe raza localității Porzano di Leno (Brescia). Familia mergea spre casă, spre localitatea Diano Marina, în provincia Imperia.

S-a întâmplat duminică, 1 octombrie, după prânz. Autovehiculul a intrat sub camion. Șoferul camionului a fost cel care și-a dat seama ce s-a întâmplat și a chemat salvatorii.

Au intervenit două ambulanțe și un elicopter din Brescia, care a aterizat pe autostrada închisă de agenții poliției din Montichiari după accident.

Însă intervenția echipajelor medicale a fost inutilă. Pentru micuța născută la Imperia în 2014 nu s-a mai putut face nimic. Mama a fost rănită grav la cap, torace și picioare și a fost transportată la un spital din Brescia. Starea tatălui este mai puțin gravă.

Motivele accidentului sunt necunoscute deocamdată. La acea oră, circa 14.30, pe A21 traficul era obișnuit. Este posibil ca șoferului să i se fi făct rău sau să fie vorba de o defecțiune mecanică.

Foggia, a ieșit de pe carosabil și s-a răsturnat, român de 29 de ani, mort în accident rutier

Cinci români au murit și trei au fost răniți într-un accident rutier, lângă Viena

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

Româncă de 29 de ani, căutată pentru furt, arestată în Calabria

Explozie de culori și voie bună la Festivalul de la Milano, cel mai longeviv eveniment al comunității românești din Italia