in

Moare după naștere la Imperia, medici anchetați pentru omor din culpă

Procuratura din Imperia a deschis o anchetă pentru omor din culpă pentru moartea Danielei Crețu, româncă de 39 de ani, afectată de o hemoragie a uterului, la câteva ore distanță de la naștere. Mai mulți medici și asistente de la secția de Ginecologie de la spitalul din Imperia sunt cercetați. Faptele s-au petrecut în noaptea de 12 iulie.

Medicii, observând că era în curs o hemoragie, au operat-o imediat, dar la ora 4 a murit în secția de Reanimare. Femeia, care lucra ca infirmieră într-o casă de odihnă, a murit în urma unei hemoragii bruște.

În schimb, copilul este în stare bună. Carabinierii au pus la dispoziția magistratului fișa medicală. Daniela Crețu era căsătorită și avea doi copii, de 12 și 15 ani. Procurorii au cerut unui medic legist din Varese, ajutat de un ginecolog din Pavia să efectueze o expertiză, care va fi gata în circa două luni.

Solidaritate italiană pentru o româncă bolnavă de rinichi

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

Traian Băsescu: ”Comunitățile românești din străinătate sunt fragmentate și se acuză reciproc. Pe acestea nu le putem finanța, compromit statul”

Victor Ponta: ”Dacă scădem TVA la pâine, creştem accizele la produsele de lux, iahturi, ceasuri şi la alcool”