in

Băiat de 13 ani, a murit la trei zile după vaccinul Pfizer: a fost deschisă o anchetă

A murit la 13 ani după vaccinul Pfizer: a fost deschisă o anchetă. Băiatul a murit în somn la trei zile după ce a primit a doua doză.

Un băiat de 13 ani din Michigan, Jacob Clynick, a murit în somn la trei zile după ce a primit a doua doză de vaccin coronavirus Pfizer.

Centrul SUA pentru Controlul și Prevenirea Bolilor (CDC) a deschis o anchetă pentru a vedea dacă poate exista vreo corelație între deces și administrarea vaccinului, dacă tânărul a suferit de boli anterioare sau de fragilități necunoscute.

Martha Sharan, care face parte din biroul de relații publice al CDC, a spus că „este prematur să se identifice o cauză de deces până la finalizarea anchetei”, potrivit Newsweek.

Sharan a explicat că „atunci când un eveniment advers grav, cum ar fi decesul, este raportat la sistemul de raportare a evenimentelor adverse la vaccin (Vaers) după vaccinarea împotriva Covid-19, CDC solicită și examinează toate dosarele medicale asociate cazului, inclusiv certificatele de deces și rapoarte de autopsie.

Determinarea cauzei decesului se face de către ofițerul certificator care completează certificatul de deces sau de către patologul care efectuează autopsia. „

Accident vascular cerebral după vaccinul AstraZeneca: femeie de 46 de ani moare în Calabria

După ce a primit a doua doză de vaccin, Clynick a prezentat simptome frecvente, precum oboseală, febră și dureri de stomac, așa cum a declarat mătușa lui, Tammy Burages pentru Newsweek, explicând că starea sa nu era suficient de gravă pentru a-și face griji.

Înmormântarea lui Clynick a avut loc la doar trei zile după ce un comitet consultativ CDC a raportat o „asociere probabilă” între vaccinurile Pfizer și Moderna împotriva Covid-19 și riscul de miocardită la adolescenți.

Potrivit Detroit Free Press, părinților lui Clynick li s-a spus că o autopsie preliminară a constatat că inima băiatului părea mărită. Oficiul legist al districtului Saginaw nu a confirmat și nici nu a negat.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 2 In medie: 1.5]

Raffaella Carra, ”regina televiziunii” italiene, a murit la vârsta de 78 de ani. ”Talentul ei extraordinar va străluci pentru totdeauna”

varianta epsilon

A apărut și varianta Epsilon a coronavirusului! Este REZISTENTĂ atât la anticorpii generați de boală, cât și la vaccinurile ARN mesager