in

Titlul de ”cel mai bun bitter din lume” a fost acordat unei mărci din Sicilia, iată din ce e făcut

Titlul de ”cel mai bun bitter din lume” a fost acordat unei mărci din Sicilia, iată din ce e făcut.

Cel mai bun bitter din lume este cel sicilian, potrivit competiției World Liqueur Awards, care a acordat mărcii ”Amara” din Sicilia titlul mondial general, cea mai înaltă distincție din categoria sa.

De-a lungul anilor, niciun bitter sicilian nu a atins vreodată un nivel atât de ridicat.

Titlul de ”cel mai bun bitter din lume”

Titlul decernat reprezintă o mare satisfacție pentru producător, Edoardo Strano, care, în urmă cu nouă ani, și-a transformat în realitate visul de a crea un bitter de casă realizat doar cu coji de portocale roșii siciliene IGP și ierburi sălbatice de pe Etna.

”O recunoaștere care vine după doi ani dificili”, spune antreprenorul, ”dar în care nu am făcut niciodată rabat de la calitate. Astăzi am primit această recunoaștere, ceea ce dovedește că prin muncă și angajament poți ajunge oriunde. Suntem foarte mândri să primim un premiu atât de important, care ne ajută să ne atingem cel mai înalt obiectiv: să spunem lumii despre frumusețea și autenticitatea teritoriului agricol al Etnei.”

Astăzi, Amaro Amara intră oficial în Olimpul lichiorurilor italiene. Portocalele roșii siciliene care cresc însorite la poalele muntelui Etna sunt vedetele incontestabile ale Amaro Amara, un ingredient amețitor al cărui parfum intens a învins concurența din lume.

Rețeta secretă, pivnița mică, mâinile experte ale puținilor angajați și infuzia prețioasă îi asigură măiestria și pecetluiesc un pact de loialitate între pământ și pahar, sigilat în fiecare zi cu inconfundabila ceară roșie care celebrează meșteșugul autentic sicilian pe fiecare sticlă de Amara, scrie cataniatoday.it.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 2 In medie: 5]
stîngaciu condamnare

Curtea Supremă din Italia i-a anulat unui român condamnarea pe viață, înjunghiase mortal un basarabean

Dansatoare la bară din Italia, angajată fără concurs la Primăria Iași. „Oamenii sunt răi, te bârfesc”