in

Dansatoare la bară din Italia, angajată fără concurs la Primăria Iași. „Oamenii sunt răi, te bârfesc”

O fostă dansatoare la bară în cluburile de noapte din Italia, Isabela Danalache, a fost angajată, fără concurs, la o societate aparținând Primăriei Iași.

Fostă dansatoare la bară în Italia, angajată la primăria Iași

Tânăra a ajuns să dețină o funcție în cadrul societății de asfaltări din subordinea primăriei, scrie flux24.ro.

Isabela Danalache a fost angajată după ce a aplicat la un anunț publicat de AJOFM Iași, scrie bzi.ro. Pentru că este absolventă de studii medii, va primi un salariu brut de 3.000 lei.

Femeia a fost angajată la secția Mecanizare de la Citadin SA, unde șefă este mama ei, Gabriela Delicostea.

Angajarea Isabelei Danalache a fost o simplă formalitate, un interviu legat de aptitudinele dobândite în timpul liceului.

„Noi am informat AJOFM că este un post liber. S-a înscris pentru acest post pentru studii medii. Postul este de programator producție, salariul minim este de 3.000 de lei brut, cât este stabilit în construcții. Conform fișei postului, întocmește situațiile de lucrări. Contractul este pentru o perioadă determinată de 6 luni. Candidata a susținut un interviu în fața comisiei. Au mai fost înscriși candidați, dar au renunțat, probabil nemulțumiți de salariu. Nu știu ce a fost întrebată, este treaba comisiei”, a declarat Marius Ionescu, director general la Citadin S.A.

Primăria Iași este condusă de Mihai Chirică, un fost pesedist, actualmente penelist.

„Oamenii sunt răi”

După dezvăluirea BZI din data de 05.05.2022, Isabela Danalache a reacționat pe rețelele de socializare.

„Uneori, oamenii sunt răi. Unii te bârfesc. Alții te invidiază. Unii se dau prieteni, dar te judecă pe la spate. Unii îți spun că te poți baza pe ei, dar când ai nevoie, nu-i poți găsi.

Unii îți pun bețe în roate, astfel încât să eșuezi în a-ți atinge visul. Unii speră să nu cunoști fericirea, pentru că nu ar suporta să te vadă un om mai împlinit decât ei.

Așa e lumea. Nu de azi, nu de ieri, ci dintotdeauna. Așadar, cel mai important este să te bazezi pe tine și pe cei puțini care te iubesc. Nu are rost să te consumi pentru cei care îți vor răul. Nu se vor schimba vreodată. Vă pup”, este mesajul Isabelei pe paginile de socializare.

Piacenza, a cheltuit 100.000 de euro pentru a o cuceri pe o româncă, acum îi cere banii înapoi

Primăria Iași: dansul la bară nu este ilegal

Reprezentanții Primăriei Iași au făcut o serie de precizări în legătură cu materialul apărut în BZI. S-a subliniat faptul că, în cadrul Citadin, Isabela Danalache nu se află în subordinea mamei. Isabela a fost angajată la Atelierul de Reparații și Întreținere Auto și Utilaje, în timp ce mama acesteia este Șef Punct de Lucru. Mai mult, edilii transmit că perioada în care a dansat la bară, Isabela nu a încălcat legile aflate în vigoare.

„În urma interviului, persoana a fost angajată la secţia amintită mai sus, secţia neaflându-se în coordonarea rudei invocate în spaţiul public, aceasta având funcţia de Şef Punct de Lucru în cadrul companiei. O altă informaţie falsă vehiculată în spaţiul public este cea cu privire la promovarea persoanei intervievate pe postul de Şef Punct de Lucru. Cerinţele acestui post presupun atât studii superioare, precum şi experienţă în domeniu, cerinţe incompatibile cu cele de operator calculator (pentru care se cer studii medii).

Pordenone, dansatoare condamnată la închisoare pentru că a înșelat un italian cu 36.000 de euro: ”Tata e bolnav”

Dezaprobăm cu fermitate orice atac la viaţa privată sau la activitatea anterioară a oricărui angajat atât din Primăria Municipiului Iaşi, cât şi din societăţile comerciale aflate în coordonarea Consiliului Local Iaşi. Atât timp cât activitatea anterioară angajării nu a încălcat prevederile legilor în vigoare, considerăm neavenite şi tendenţioase astfel de speculații”, au transmis oficialii din Primăria Iași.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 5 In medie: 4.2]
amaro amara

Titlul de ”cel mai bun bitter din lume” a fost acordat unei mărci din Sicilia, iată din ce e făcut

italia longeviva

Cea mai în vârstă femeie din Italia a murit, trecuse prin două războaie mondiale și gripa spaniolă