in

«Vă ard de vii»: Boss din ‘Ndrangheta arestat, le-a dat foc românilor pentru câțiva saci de gunoi

Au lăsat mai mulți saci de gunoi în fața casei unui boss mafiot din Reggio Calabria și pentru aceasta urmau să plătească cu viața.

Pentru a se răzbuna acesta le-a dat foc la casă, punând în pericol viețile a șase români, între care doi copii. Poliția din Reggio Calabria l-a arestat pe Antonino Labate, 67 de ani, boss ‘Ndrangheta din cartierul Gebbione al capitalei Calabriei.

Acuzația: a încercat să ucidă șase români, în 27 februarie. Labate a fost autorul material al incendierii, el a dat foc casei în care se adăpostea o femeie de 46 de ani cu doi copii și alți trei români. Ocupanții casei sarbatoreau o zi de naștere, afirmă poliția, când dintr-o dată au văzut flăcările care au cuprins casa. Au avut timp să se salveze, sărind pe o fereastră din spate, care dădea o curte înconjurată de ziduri înalte. Adulții au reușit ușor să iasă, dar copiii au fost salvați de pompieri (foto).

Investigatorii au stabilit că în 27 februarie, Antonino Labate s-a certat cu o femeie din acea casă, amenințând că îi va „arde de vii” pe toți cei din casă, pentru că au lăsat câțiva saci de gunoi în fața unei proprietăți de-a sale. Labate a turnat benzină pe holul casei și a dat foc.

Probele decisive au fost imaginile de pe camerele de luat vederi din apropierea locului faptei. S-a stabilit că bossul s-a dus în acea zi cu o bicicletă la o benzinărie, a luat un bidon de benzină, apoi s-a dus la casa românilor și le-a dat foc. Pentru câțiva saci de gunoi.

Calabria, incendia gunoaie, fumul urât mirositor a invadat locuințele din Santa Caterina – Oliveto. Român arestat

Teroare in Calabria: cuplu de români torturat și batjocorit de patru italieni

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

Situație disperată la Arezzo, româncă cu doi copii și părinții în vârstă, pe punctul de a rămâne în stradă: ”Primăria își bate joc de noi”

Români din Roma și Padova au semnat ”Declarația de Reunire”: ”Frații în veci vor fi frați”