in

Ameninţat cu evacuarea din cauza datoriilor, un om de afaceri român din Zaragoza a ameninţat că se aruncă în aer

Un om de afaceri român, proprietar al unei fabrici de brânzeturi, a ameninţat că se aruncă în aer după ce a primit ordin de evacuare din poligonul industrial Entrerrios din localitatea Figueruelas, provincia Zaragoza.

Acesta s-a baricadat marţi 21 aprilie seara la ora 19:00 în nava ameninţând că se aruncă în aer.

Acesta a petrecut toată noaptea în incinta fabricii şi după 18 ore a ieşit teafăr miercuri la ora 12:00 datorită eforturilor negociatorilor de la Garda Civilă. De asemenea la faţa locului a fost prezent şi Alexandru Ion Steriu, consulul României în Zaragoza.

Este vorba despre un om de afaceri român, Ioan Dănuţ care, din spusele fiului său, a acumulat datorii din chiria spaţiului, iar proprietarul localului unde activează fabrica i-ar fi respins acestuia solicitarea de a ajunge la o înţelegere privind datoria, plus că românul afirmă că a investit peste 180.000 de euro în instalaţii.

Comisia juridică ce se ocupă de evacuare a anulat pe moment ordinul de executare silită. În zona au ajuns pompieri din Tarazona şi Tauste, dar şi voluntari din Grisen, iar primarul localităţii Figueruelas, Luis Bertol afirmă că românul nu este rezident al localităţii şi nu este cunoscut.

Cătălin Serbu

O româncă din Spania a creat un site de promovare a României: ”Spaniolii merg în Uganda să vadă gorilele, de ce nu ar veni în România?”

 

Românii din Spania candidează la alegerile locale. Chiriță Florica, la Torrejon de Ardoz: ”Vreau să reprezint comunitatea la un nivel care să ne aducă cinste”

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

San Remo, rele tratamente la un centru pentru bătrâni. Anchetată și o infirmieră româncă

Istoria baclavalei – rețetă