in

Corul bărbătesc din Finteuşu Mare în concert la Roma

Asociaţia ”Italia-Romania Futuro Insieme” are plăcerea de a vă invita la concertul Corului bărbătesc din Finteuşu Mare, care va avea loc la Roma ”Teatro di Vigna Murata”, luni, 5 decembrie cu începere de la ora 20,45. Un concert pentru cei 150 de ani de la Unirea Italiei, comemorând totodată Marea Unire a Ţării noastre de la 1 decembrie 1918.

Corul bărbătesc din Finteuşu Mare a fost întemeiat la 1 decembrie 1918 și este renumit în România şi pretutindenti în lume. Recent a participat la emisiunea “Romanii au talent” unde a fost răsplătit cu ropote de aplauze de către spectatori, iar reacţiile juriului au fost, de asemenea, pe măsură. Mihai Petre a declarat: “Domnilor, m-aţi făcut mândru că sunt roman!”, iar Andi Moisescu s-a înclinat în fața talentului lor. Corul este distins cu Diploma şi Trofeul “Zece pentru România” pentru perseverenţă şi promovarea dragostei de neam şi ţară prin vechiul cântec patriotic (15 decembrie 2010).

Tot duminică, 4 decembrie 2011, la ora 10:30 – Fonte Nuova (RM), Via Primo Maggio, 43, vă invităm a participa la Sfânta Liturghie de la Parohia “Botezul Domnului” din Tor Lupara (Istituto di Gesù Redentore, Fonte Nuova – Roma). Dupã Slujbã se vor cânta colinde, cântece tradiţionale romaneşti şi patriotice. Urmat de adevăratul concert care va avea lor la biserică catolică din Mentana la ora 16.00 unde vor fi prezente şi autorităţile bisericii romano-catolice, Primarul Altiero Lodi, şi o parte din Administraţia locală, cât şi alţi prieteni şi simpatizanţi ai Comunităţii romaneşti din localitate.

Luni, 5 Decembrie 2011, la ora 20:45, Teatro di Vigna Murată, Roma-EUR, Via Roberto Ferruzzi, 110 (Metro B/Laurentina + bus 765).

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

Rețete de sănătate – detoxifierea ficatului, piele luminoasă

Asociația ”Dacia” din La Spezia a găsit rețeta unei ”comunități adevărate”