in

Adrian Chifu despre Crin Antonescu: “Român împotriva românilor”

Consilierul român de la Verbania, Adrian Chifu, a reacţionat astfel la propunerea lui Crin Antonescu, într-o postare pe blogul său numită „Român împotriva românilor”:

„Am rămas total neplăcut surprins să citesc unele bazaconii ale politicienilor din România, referitor la diaspora. De data aceasta e rândul lui Crin Antonescu, cel în care am crezut şi pe care l-am votat. Dreptul la vot îl avem dat de Constituţie şi nimeni nu-l poate lua. Vreau să reamintesc faptul că banii românilor din străinătate trimişi în ţară şi injectaţi în consum au pornit motoarele economiei româneşti.

Se pare că pentru unii politicieni români, nu e deajuns acest sacrificiu. In plus vor să ne ia şi dreptul la vot, prin a plăti o taxă. Oare de ce îi este frică lui Crin Antonescu de voturile din diaspora şi vrea să le blocheze? Pe lângă partea economică, românii din diaspora sunt folosiţi în campaniile electorale din România, dar sunt totodată „carne de tun” în campaniile electorale din străinătate, respectiv din Italia. Clasa politică românească s-a dovedit încă odată învechită şi neperformantă. Românii au fost obligaţi să părăsească ţara din cauza clasei politice, care în 20 de ani n-a fost capabilă să creeze condiţii normale de viaţă pentru toţi românii.

In plus statul român a uitat de românii plecaţi în străinătate pentru un trai mai bun, iar românii se simt părăsiţi aşa cum o mamă îşi abandonează pruncul. Sper că într-o zi va apărea acea alternativă, un lider politic care va fi cuiul de la grenadă ce va pulveriza actuala clasă politică românească”.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

Carmen Ene, candidata la Arezzo: „promit doar ce pot realiza”

Italian ucis pentru că şi-a apărat îngrijitoarea româncă