in

Claudiu Tănăsescu, președintele PSD Diaspora: ”Românii din străinătate să voteze pentru candidații români la europarlamentare”

Într-un interviu acordat Agerpres, europarlamentarul Ciprian Claudiu Tănăsescu, președinte PSD Diaspora din aprilie 2013, îi sfătuiește pe românii din străinătate să voteze pentru candidații români la alegerile europarlamentare ce vor avea loc în acest an în luna mai. ” Îi voi îndemna și în continuare să voteze la alegerile europene cu partidele afiliate socialiștilor europeni.” a completat Tănăsescu.

Sunteți președinte al PSD Diaspora, calitate în care aveți întâlniri atât cu membri ai partidului din alte țări, cât și cu comunitățile de români.

Veți încerca să-i convingeți pe românii din alte țări să voteze la alegerile europene cu partidele afiliate socialiștilor europeni sau vi se pare important ca ei să voteze cu candidații români de pe listele oricăror partide, cum este Cristina Coteanu, prima pe lista FDF în Belgia?

În primul rând ceea ce mi-aș dori este să îi conving pe români să meargă la vot. Este un drept prețios și, de ce nu, și o datorie morală să își exprime opțiunea politică. Fără sprijinul lor nu ne putem continua munca.

Exclusiv / Ciprian Tănăsescu, noul președinte al PSD Diaspora: ”Suntem în faza de reconstrucție”

Cu siguranță, așa cum i-am îndemnat și până acum, îi voi îndemna și în continuare să voteze la alegerile europene cu partidele afiliate socialiștilor europeni.

Dar, pentru că s-a pus în discuție și faptul că românii din Diaspora, deci rezidenți în alte state membre ale UE, vor avea dreptul să voteze pentru candidații români la europarlamentare, în primul rând doresc să-i sfătuiesc să facă acest pas și să meargă să-și cunoască candidații români și să voteze pentru ei la europarlamentare.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

Ministrul Mariana Câmpeanu, acuzată că i-a acordat soţului pensie de invalid, deşi acesta e sănătos

Verona, român de 40 de ani a murit strivit într-un container de colectare a hârtiei